İSTEKSİZ EŞE ÇOCUK....

mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymiş:KK57:açıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
Cahillik diz boyu.Önce hamile kalma yöntemlerini öğrenmeli.
Eşlerden bir taraf istemiyorsa,kendini daha çok nefret ettirir ve bu haksızlıktır.

he yaa :KK70::KK70::KK70:
sanki ekmeğe yağ sürüyor..
tövbe tövbe :confused::confused:

Koptummmm ALLAH da seni güldürsün:KK71::21:

ya kizlar kafayi yiycem valla biz toplamda 5 yillik evliyiz 3 yil istemedik 2 yildir korunmuyoruz. malesef her ay kahroluyorum. :KK61:
millet "surtundum hamılemıyım" yok "orama sursem" hamile kalsam diyince kafayi yiyorum napiyim :KK53:
o yuzden sordum "tam olarak nereye suruyoruz"diye... :kk77: demekki kacirdigim bisey var:KK70:

mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymiş:KK57:açıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
O arkadaşına de ki spermler ordan hareketle biraz zor giderler yumurtaların yanına :KK70:

Çocuk evliliği kurtarabilecek bir şey değil. Tam tersi, evliliği sallantıda olan ve çocuk istemeyen bir erkek için büsbütün sıkıntı yaratır. Ben kesinlikle böyle bir yola girmesini tavsiye etmem.

Eğer ben doğururum ama boşansamda sorun değil, ayaklarımın üzerinde durur çocuğumu büyütürüm diyorsa kendi tarcihi tabii ama o adamdan bir şey beklememeli.

Yinede bir insanı zorla baba yapmak ne derece doğru olur bilemem.

Bu arada dediği yöntem imkansız gibi, başarırsa bravo :KK66:

Sürerek, sürtünerek , oturduğu sandalyenin sıcağına oturarak ve eşofmanın üstünden hamile kalınmaz. Elini tutarak olmaz. Öpüşerek olmaz. Bir ayın 30 günü içindeki 25 gününde ne yaparsanız yapın olmaz. Zahmetli bir durum yani. Bu arada kişisel fikrim şudur: Eğer çocuk isteniyorsa yapılmalı ve sahip çıkılmalı. Baba olmak istemeyen adama kumpas kurulması hoş değil. Bebeği her koşulda istiyorsa ve anne boşanınca bebeğin varlığına şükredecekse yapmalı.

Bu nasil bir dusuncesizlik !!
Evliligi oturmamis anlasmiyorlar bide ustune cocuk istiyor..

Ayrica ne suruyor arkadasin kremmi bu sursun ?
Oyle surmeklede hamile kalinmiyor!

Madem evliligi cok sorunlu beklemeli..Sonra cocuklar ortada kaluyor olan onlara oluyor

ya kizlar kafayi yiycem valla biz toplamda 5 yillik evliyiz 3 yil istemedik 2 yildir korunmuyoruz. malesef her ay kahroluyorum. :KK61:
millet "surtundum hamılemıyım" yok "orama sursem" hamile kalsam diyince kafayi yiyorum napiyim :KK53:
o yuzden sordum "tam olarak nereye suruyoruz"diye... :kk77: demekki kacirdigim bisey var:KK70:

O arkadaşına de ki spermler ordan hareketle biraz zor giderler yumurtaların yanına :KK70:
sürünce kalınıyor sanıyorlar :KK70::KK70::KK70:

Bu nasil bir dusuncesizlik !!
Evliligi oturmamis anlasmiyorlar bide ustune cocuk istiyor..

Ayrica ne suruyor arkadasin kremmi bu sursun ?
Oyle surmeklede hamile kalinmiyor!
İşte böyle insanlar cocuk sahibi oluyo sonra da cocuk olmasa boşanırdım, cocuğumun yüzüne bakıyorum gidemiyorum fln.

çocuk sahibi olmayı istemek kadar doğal bir şey yok.... kimsenin evliliğininde sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok.... kadın kocasını ikna eder inşallah...anneliği yaşar inşallah....

Neee senin eşin direk içine.. aaaa töbe töbe...bişmiyon sen bak şimdi 7 ulu camideki imamın sarığına sürülmüş tas alıyorsun. Eşin ona koyuyor. 3 kere sağ omzuna 3 kere sol omzuna geti kalanıda allah ne verdiyse vajinaya ama eşoftman üstünden sürdünmü haftasına al gebelik testini:-D. Bizim bi akraba vardı 739294626284047 yıldır çocuğu olmuyordu sonra bunu yaptı 5iz dOğurdu. BEnde bu ay denicem konu sahide Denesin. :-D:-D:-D:-D:-D

Allahımda hepimize önce akıl fikir, sonra hakedene hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin.

Kız olurmuymuş öyle şey gerçi bellide olmaz ama biz nekadar ayak diktik yan yattık bilmemne bu sürmeyle olursa bozulurum yani ayrıca yapacagı cocugu muhtemelen yalnız bakmak zorunda kalacak

Peçeteden hamile kalma fantezisini bi kenara bırakıyorum üzerine konuşmaya değmez bile çünkü.

Benim sinir olduğum şey "Annelik çok kutsal bi makamdır." "Bu milletin anası çocuğu için gözünü bile kırpmadan canını verir." nutuklarının bu kadar yaygın olduğu bi ülkede yaşıyoruz.

Gel gelelim ülkede doğan çocukların bir çoğunun dünyaya gelme nedeni paçaları tutuşan bi kadının bi adamı elinde tutma çabası. Evlat sevgisi, dünyaya bi can getirip onu en iyi yetiştireyim falan hak getire.

Kendilerini sevmeyen, yüzlerini bile görmeye tahammülü olmayan, döven, söven, aldatan adamları evde oturtmak için çocuk yapan anneler mi kutsal şimdi:KK34:

O çocuk ne olacak, zaten istemediği bi ortamda bulunan bi adam o çocuğu kendine bi engel, bi zincir olarak görürken o çocuğu nasıl sevecek?

Kadın zaten adamı elinde tuttu ya oh, mission complete nasıl olsa. Artık saldım çayıra mevlam kayıra büyür o çocuk nasıl olsa. Söz dinlemezse çıkarırsın terliği, yemeğini yedirip üstünü giydirdin mi tamamdır. O çocuk her gün kavga dolu bi evde büyümüş, psikolojisi alt üst olmuş kimin umrunda.:KK34:

X