İSTEKSİZ EŞE ÇOCUK....

mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymiş:KK57:açıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..

Asla çocuk mocuk yapmasın o çocuğa da yazık değil mi. Hem eşi de istemiyormuş bu kadar alçaltmasın kendini ya
Bebek mutlu olan ve birbirini seven eşlere mutluluk getirir.
Biyoloji bilgim yok ama mantıken öyle saçma bir şekilde hamile kalabileceğini hiç sanmıyorum.

Bu sorunun tek doğru cevabı var. Onu vermek için de konu açmana, bize sormana gerek yoktu.

Tabi ki çocuk aklından bile geçirmesin.

Arkadasiniz kurnazlik dusunecegine boyle bir evlilige cocuk getirmenin sonuclarinu dusunsun. Aklis sira cakallik yapacak. Icinde en ufak bir annelik kirintisi olan biri boyle dusunemez bence.

Millet tam direk nişan aldığı halde tutturamıyor bebeği aylarca. Arkadaşınızın ne geniş hayal gücü varmış içinde at koştur.

bence şöyle başlayın konuya bebekleri aslınnda leylekler getirmiyor... bırakın "eşinden çıkan şeyi" de sürünsün istediği kadar.. aman yarabbi... kızsam mı üzülsem mi..

Millet normal yoldan hamile kalamazken...senin bu arkadasin cok mu akilli canim :KK70:

Çocuk kafa dagıtmak için sıkıntılı günlere renk için eşi eve baglamak için evlilik kurtarmak için degildir öyle degildir ama hepc öyle sanılır sorumluluk üstüne sorumluluk katilir...sonra o yavrulara yazik olur..

önce evliliğini kurtarsın arkadaşın sonra çocuk düşünsün.
ayrıca o şey dediğiniz şeyi sürmeyle hamile kalma olasılığı çok düşük.

mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymiş:KK57:açıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..

neyin kafasını yaşıyormuş arkadaşın hemen kalır hamile sanki..Hey ya boyle a dama bir de çocuk düşünüyorlar ya cahil mi kör cahil mi bu insan oğlu

2 aydır iyi geçiniyolar diye hemen çocuk düşünmesin.
şöyle 1-2 sene sakin sakin geçsin de ondan sonra gündeme alır arkadaşınız.
doğurmazsa ölecek hastalığı mı var?

Bir çocuk evlilik kurtarmiyor ki malesef...
Belki istisnalar olabilir ama..
Cocuklarada günah degil mi

tamam yaa sunu okuduktan sonra burada sevgilimle surtundum ates aldim alevlendim acaba hamile miyim konularina gulmeyecegim hayret etmeyecegim. Evli kadinlar bile orasina burasina sprem surerek hamile kalmaya calisiyorsa bekarlarda boyle sorular sorar tabi.

X