mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
Bu çok korkunç birşey. Resmen eşine kumpas kurmakmrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
bence hıc denemesın adam emın deıl ıcınden gelerek ıstemıo ve bunu bıle bıle bu yola başvurcaksa kusura bakmasın ama çok acizmiş derim ben o doğacak çocuğa günah mantıklı davransın bı rayına gırsın evlılık o zamn duşunsun ve her ıkısıde gerçekten ıstesın düşünsene hamıle kalck koca ben ıstemedm dıcek hıc ruhsal destek olmıck kadına kadın ıcın en zorudur bence oturup düşünsün denem k ıstedıgı seyı yapmasınmrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
Ceza evinde duvarı delip hamile kalan bile olduğundan bu bana garip gelmedi.Aaa bi yerine sperm sürünce hamile kalınıyomuymuş ya?
bi yaşıma daha girdim.
Ahh cahiliyet.
Ahahahahahaha. Vallahi sesli güldüm. Öyle nasıl hamile kalacak arkadaşınız yahu. Bir kırk saat k.çımızı havalara diktik hamile kalalım diye.mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..
"Yürü git, abuk sabuk konuşma" diye akıl verilir.mrb arkadaşlar sizlere bi konuda akıl danışmak istiyorum.konu şu;çok yakın bi arkadaşım var ailecek görüşüyoruz.arkadaşımla eşi çok kavgalar ettiler gerek ailevi konulardan gerekse başka konulardan.3 defa boşanma aşamasına geldiler.en son şubat ayında eşi boşanacam demiş ancak arkadaşım konuşup ikna etmiş tekrar denemek için.2 aydır bildiğim kadarıyla iyi geçiniolar.arkadaşım bi çocukları olsun çok istiyor.ama eşi mevzuyu kesinlikle açmıyormuş.geçen arkadaşım dedi ki-bana çok garip geldi-ilişki sonrası eşinin boşaldığı şeyi kendine sürse ve hamile kalsa eşine haksızlık edermiymişaçıkcası diyecek bişey bulamadım.yourmsuz kaldım.ben de sizlere sormak istiyorum.böyle diyen birine nasıl akıl verilir ki?şimdiden tşkler..