isteksiz davranışımın sonu boşanmaya gitcek :(

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
161
103
İstanbul
ben 5 yıllık evliyim
sorunum şu ilk evlendiğimiz zamanlardada vardı isteksizliğim ama psikolojık sorunlarım olduğu için eşim anlayış gösteriyodu bazende sert çıkıyodu tabi
askerden geldikten sonra biraz daha düzeldi cinsel hayatımız ama suan benim için sıfır noktasında ona karsşı en ufak bi istek duymuyorum
yani cinsellik aklıma hiç gelmiyo bana dokuncak diye sinirim bozuluyo ilişki benim için bi iş gibi yap bitsin gibi davranıyorum

ben böyle yaptığım için o da bi zevk almıyo farkındayım.
suanda 3 aylık hamıleyim onunda etkisi varmı bilmiyorum ama bu durum böyle giderse bizde soluğu adliyede alacağız gibi görünüyo
zaten öyle dört dörtlük bi evliliğimde yok ilgisizdir
kızlar sorum şu ben ne yapmalıyım bi ilacı bi doktoru bi düzeltme yolu varmı bu işi

canım cinselliği eşinle yaşamaktanmı hoşlanmıyorsun yoksa tamamen cinselliğe karşımı soğuksun

Bunun ilacı var ama hamilesin kullanamazsın.
Hamilelikle de alakalıdır zannederim.
Doğumdan sonra da cinsellik askıya alınıyor.
Adam iyice isyan eder valla

keşke hamilelikten önce bi çare arasaydınız.şu anda canınızın istememesi normal.hormonlarınız ayakta.doğum sonrasından hiç bahsetmiyorum bile.gözünüz bebeğinizden başka bişey görmeyecek ve cinsellik aklınıza gelen en son ama en son şey olacak.

ayni sorun bizdede var malesef bende hamileyim esim simdiden dogum sonrasi icin pazarlik yapiyor

Bu isteksizlik eşinizin sizinle ilgilenmemesindemi kaynaklanıyor acaba? yoksa sizin ona karşı isteksizliğinin farkında olduğu içinmi ilgilenmiyor? hem düzgün bir ilişkinizin olmadığı gibi yaklaşımlarda bulunmuşsunuz hem bunun farkındasınız hemde hamilesiniz ...hamile kalmadan önce bu sorununuzu çözseydiniz daha iyi olurdu....bu durumunuz umarım en kısa zamanda düzelir ve bebeğinizi huzurlu bir ortamda dünyaya getirirsiniz....

oncelikle bebegini saglikla kucagina alirsin umarim psikolojik sorunlarim vardi demissin ilac kullaniyormuydun antidepresan turevleri isteksizlik yapiyor hamilelikte etken ama ben 4-5.aylarda istekliydim fena halde: ))

hamilelik boyunca isteksizlik bende de vardı, ama bunu pek hissettirmedim, ilişki sayımız azalsa da tamamen bitirmedik.

hamilelikten önce isteksizliğin bu kadar 0 noKtAsında değildiyse dert etme. çünkü hamileliğin ilk 4 ayında değil ilişki öpüşmek bile gelmiyordu içimden.
şimdi birAz daha iyiyim. doğumdan sonrAsına dA bakıcaz nasıl olucak

amA hamilelikteN önCe de vardı diyorsAn, istEkSizlİğinİn seksE mi yoKsA eşine mi olduğunA eMin ol.
eşine karşıysA yApılacaK Pek de birşey yOk.
sekse soğuksAn o halde tErapi dEneyEbilirsİn.

klavyem kendi kendİnE harfleri büyütüYor kusurA bakmAyın.

Bunun için epimedyumlu macunlar var, ama gebeliğine zarar verir mi bilmiyorum. İlgilenirsen, en güvenilir olan markanın ismini özelden verebilirim, sen de gebeliğe zararlı mı değil mi araştırırsın.

Hamilelikte tam tersi olur diye biliyorum, hormonlardan dolayı:26:

Neyse; hamilelik öncesi de aynı sorunun olduğundan bahsetmişsin, bence profesyonel destek almalısın...
Zira ciddi bir sorun seninkisi..

hamillelikle ilgisi yok zaten siz daha öncede istekszidim demiştiniz .her kadının libidosu yüksek olucak diye birşey yok ama cinsel hayat önemli evliliklerde .yani isteksiz olursanız eşinizde size ilgisiz olur bu normal .çünkü eşiniz isterken siz istemiyorsunuz onun yerine koyun kendinizi siz istiyorsunuz o istemiyor geri çeviriyor yada öylesine görev gibi yapıyor siz ne hissedersiniz .her erkek arzulanmayı ister ve partnerinin ona karşı sıcak olmasını ister .bence terapi falan alın ne bileyim afrodizyak yiyecekler yiyin .gerçi hamilesin ilaç falan almayın doktorunuza sormadan .bir çözüm bulmalısınız buna .

Hamilelikte tam tersi olur diye biliyorum, hormonlardan dolayı:26:

Neyse; hamilelik öncesi de aynı sorunun olduğundan bahsetmişsin, bence profesyonel destek almalısın...
Zira ciddi bir sorun seninkisi..

aynen öyle çok ciddi bi sorun hemde peki nerden yardım almam gerekiyo jinekolog u ma bile anlatmaya utanıyorum ilaçla kendi kendine çözümlensin istiyorum

Cinsel hayat evliligin onemli bir parcasi, ayica sagligin da parcasi. Kesinlikle utanilacak bir sey yok. Baskalarindan aldiginiz tasiyelerle kulakan dolma ilaclari da kullanmamalisiniz. Jinekologunuza danisin, ama hamilelikten once de bu sorun varsa cinsel terapi merkezleri var bu konuda sorun yasayan ciftlerin basvurdugu.

Bu linkteki yazıyı okuyun. Bu ürünlere inanmayın. Tıbbi destek alın mutlaka

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakin buradan ilac önermek zaten yasak ve akliniz varsa da onerilen ilaci almazsiniz zaten. Jinekologa anlatin, bu sorunu yasayan ilk kisi degilsiniz muhtemelen son da olmayacaksiniz. Nasilsa o kadini bir daha gormeyecegim diyin, dunyanin en normal derdiymişcesine "bende isteksizlik var zevk almiyorum" diyin. Sizi bilgilendirecektir

bu duruma aseksuellik deniyor sanırım, vikipediadan aratın bakalım belirtiler aynı mı? bi çözümü yok diye biliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…