eslimmm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 173 37 34 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi eslimmm #1 kızlar ben hasta olmadan 1 hafta önce acayip derecede istekli oluyorum. bununla nasıl başa çıkabilirimmm .
kızlar ben hasta olmadan 1 hafta önce acayip derecede istekli oluyorum. bununla nasıl başa çıkabilirimmm .
S SmthngSmthng Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 2.230 798 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi eslimmm #2 eslimmm .!.: kızlar ben hasta olmadan 1 hafta önce acayip derecede istekli oluyorum. bununla nasıl başa çıkabilirimmm . Genişletmek için tıkla... hormonların düzgün çalıştığı sürece bu çok olağan bi durum olmaya da devam edecektir zaten ama kendi kendini de tatmin edebilirsin bunun ayıbı yok sonuçta bi ihtiyaç gibi düşünebilirsin
eslimmm .!.: kızlar ben hasta olmadan 1 hafta önce acayip derecede istekli oluyorum. bununla nasıl başa çıkabilirimmm . Genişletmek için tıkla... hormonların düzgün çalıştığı sürece bu çok olağan bi durum olmaya da devam edecektir zaten ama kendi kendini de tatmin edebilirsin bunun ayıbı yok sonuçta bi ihtiyaç gibi düşünebilirsin
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi eslimmm #3 Hormonlardan dolayı Normal yani