İlköğretim Yorum ve Soruları İSTEK VAKFI BİLGE KAĞAN İLKOKULU

felisimfelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.634
5
İSTEK okullarından mecburi haller dışında uzak durmanızı tavsiye ederim. Geçmiş yıllardaki başarılarının ve kayıt öncesi görüşmelerde verdikleri güvenin etkisiyle kızımı 2015-2016 öğretim yılında İSTEK Vakfı Bilge Kağan İlkokuluna yazdırdım. Hayatımın en kötü senesiydi ve sinir harbiyle geçti. 23 kişilik sınıftan en az 6 veli koşarak kaçıyoruz şimdilik, ancak ilerleyen aylarda kayıplar daha da artacaktır. Tamamen reklam, tamamen kuru laf, tecrübesiz ve neredeyse yeni mezun ögretmenlere 30 küsür bin tl.ödemek istiyorsanız buyurun ama akademik hicbir beklentiniz olmasın. TEOG başarısı diye tüm istek okullarının toplam başarısını söylüyorlar aldanmayın. Kayıttan önce sınıf içlerindeki tuvaletleri gösteriyorlar ancak temizlik eleman sayısı o kadar yetersiz ki yıl boyu mikrop yuvası olan leş gibi tuvaletlere girmesin diye dua ediyorsunuz.Okulda çok ciddi bir güvenlik zaafı var, gördüğünüz her şey göstermelik. Ne girişte bir kimlik kontrolü ne durdurma mevcut. Kılığı kıyafeti yerindeyse hırsızı uğursuzu da verip selamını içeri girebilir. Müdürle konuşurken mutlaka yazılı belge alın, sözlerine ASLA güvenmeyin!!

Cok şaşırdım.iyi bir okul olmasını beklerdim.yani öyle bir izlenim uyandırmıştı bende.bu sene izmire de açılıyor.

Benimde çocuğum 3 yıl İstek Bilge Kağanda anaokulunda okudu bu yılda 1 sınıfa başladı. Burada yazılanlara çok şaşırdım çünkü bunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Benim okul ile 4 yıllık deneyimime göre akademik, sosyal ve fiziki olarak bir çocuğun isteye bileceği her şey mevcut. Veli toplantılarında sınıf öğretmeni ve branş öğretmenleri dışında okul Müdürü Mustafa Beyden de sorduğum soruların cevaplarını alıyorum hatta çocuğum hakkındaki gözlemlerini ve değerlendirmelerini de söylüyor. Bu kadar büyük bir okulda bunu başarabilmesini okulunu , çocukları seven biri olmasına bağlıyorum. Okulun eksikleri tabi ki var zaman zaman ufak tefek sorunlar yaşıyoruz ama iletişimle çözemediğim hiç bir sorunla karşılaşmadım.

X