• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek atsam doğru olur mu?

mynameisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
41
-4
1
25
Benim iki yıl önce flört ettiğim biri vardı bana baya ilgisi de vardı. Benim canım bir tartışma çıkartmam nedeniyle bitti o beni çıkarttı instagramdan sonra wptan konuşmuştuk falan geri de takip attı tekrar ben kabul etmeyince geri aldı falan kısaca böyle aslında gereksiz bir şeydi sevgilim falan olmadığı halde gereksiz kıskançlık yaptım. Ama şu an hala aklıma geliyor ara sıra hesabı da açık sevgilisi yok. İstek atan biri değilim asla ama istek atsam veya hikayelerine baksam sizce doğru bir davranış olur mu? İkilemde kaldım

Benim iki yıl önce flört ettiğim biri vardı bana baya ilgisi de vardı. Benim canım bir tartışma çıkartmam nedeniyle bitti o beni çıkarttı instagramdan sonra wptan konuşmuştuk falan geri de takip attı tekrar ben kabul etmeyince geri aldı falan kısaca böyle aslında gereksiz bir şeydi sevgilim falan olmadığı halde gereksiz kıskançlık yaptım. Ama şu an hala aklıma geliyor ara sıra hesabı da açık sevgilisi yok. İstek atan biri değilim asla ama istek atsam veya hikayelerine baksam sizce doğru bir davranış olur mu? İkilemde kaldım
Geçmişi kurcalamayın, geleceğe bakın.

Daha iki ay olmamış 2 senelik ilişkinizden ayrılalı.
Bu insanla da tanışma vs flört aşaması bir ay olsa hadi yaptıklarınız çiğ yani o süreçte.
İstek atmamanız daha doğru ha atarsanız ve kabul ederse her türlü naza varım diyordur o da işinize gelir,bir deneyin isterseniz

Daha iki ay olmamış 2 senelik ilişkinizden ayrılalı.
Bu insanla da tanışma vs flört aşaması bir ay olsa hadi yaptıklarınız çiğ yani o süreçte.
İstek atmamanız daha doğru ha atarsanız ve kabul ederse her türlü naza varım diyordur o da işinize gelir,bir deneyin isterseniz
2 ay demişsiniz diğer ilişkiniz için pardon.
Bu önceki konunuzdaki kişi içinse atmayın bence birbirinize uygun değilsiniz

2 ay demişsiniz diğer ilişkiniz için pardon.
Bu önceki konunuzdaki kişi içinse atmayın bence birbirinize uygun değilsiniz
Hayır onun için değil bu dediğim 2 sene önceki sohbetim olan biri. Kendisi zaten bana istek atmıştı o zaman çıkartıktan sonra ben gurur yapıp kabul etmedim o da geri çekti

Olsa şimdiye olurdu gerek yok.

Back