Istegim cok azaldi. Sebep psikolojikmi?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
Yeni evlendik esim ve ben farkli sehirde yasadik tayin olmadi sonrasinda tayin icim cok ugrastik gitmedigim yer kalmadi normalde olmasi gerekirken engeller oldu detaya girmiyecem. sonra mahkemeye verdim tayin icin bu seferde orada da emsaller olmasina ragmen acayip tuhaf bir karar cikti bizde ust yargiya gitti ama mahkemeden sonra bende cinsellik bitti eskidne evlenmedne once kendimi cok tatmin ederdim guzel cok istegim vardi ama ne hikmetse bu durum beni nasil etkiledi anlamiyorum hergun kafamda tayin isi nedne olmadi niye bu kadar zorluk yasadim ve hakliyken kaybettim asiri emsale ragmen ki bana ihtiyac da yok bulumdugum departman kapatildi bu kadar emsallere ragmen olmadi benim cinsel istegimde bitti. Acaba yeniden eski istegime kavusabilir miyim ne onerirsiniz?

kafamda bu tayin isi haksizlik bitiremedim ilac alin demeyin ilaclada olmuyor anlatsam yasaidgim haksizliklari hak verirsiniz ama detaya girmek istemiyorum su an ust yargidand a umudum kalmadi. benimle ayni durumda turkitenin genelinde emsalleer hepsinin tayni cikti mahkeme hepsine olumlu verdi ben ust yargidayim ve korona etkisiyle de 1 yildir daha dosyama bakilmadi tayin icin 2 yildir mahkemede bekliyorum ondan oncede gitmeidgim yer kalmadi ustelik bana ihtiyac bile yok herseyi belgeledim emsalleri koydum

amirim engel oluyor kisacasi kotu biriis cok kisinin canini yakti yillardir cocukli kadinlari bile tayin cikarmadi imzayi atmiyor cok kotu niyetludir

X