İstediğiniz makyaj markalarını alabiliyor musunuz?

Çok şükür her zaman istediğim ürünü alabildim ama bir ara drugstore veya high end fark etmez merak ettiğimi alır dururdum.
Artık son 1 yıldır az ama öz ürün alıyorum ve bunun içinde marka ayrımı yapmıyorum.
Bazı ürünleri ambalajı cezbettiği için almıyor değilim ama bazen makyaj malzemelerine çok yüksek meblağlar vermeyi saçma bulmuyor değilim.
Misal bir ruja 150 lira vermek bana lüzumsuz geliyor drugstore markalarında da çok kaliteli rujlar olabiliyor.
Ama cilt bakım ürünlerine ciddi miktarlar verebilirim çünkü serumlar, maskeler, nemlendiriciler bir nevi ileriye yatırım demek oluyor.
Zaten bir fondöteni 2 yılda ancak bitirebilen bir bb kremi 1 yılda ancak bitiren biriyim bu sebeple az ama kaliteli ürün almayı yeğliyorum.
Açıkcası eskiden de para biriktirip almak istediğimi alırdım yani 10 tane pembe tonlu rujum olacağına 2 tane olsun iyi olsun derdim ama para biriktirerek kaliteli ürün almanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Çünkü uygun fiyatlı 5-6 tane allık, ruju toplayınca ortaya kalitesi iyi 2 ruj, 2 allık parası çıkabiliyor.:)

Ben şöyle bir sıralama takip ettim :) Öğrenciyken drugstore ürünleri kullandım, çalışmaya başlayınca high-end ürünler almaya başladım, deneye yanıla aslında aralarında o fiyat farkına değecek bir tarafları olmadığını farkettim ve sonuçta orta karar diyebileceğimiz markalara döndüm.dior, lancome, este lauder, clinique, ysl rimelleri kullandım, güzellerdi de, ama loreal rimele döndüm örneğin.Aynı performansı daha ucuza alabildiğimi farkettim çünkü.loreal ürünlerini fiyat/performans olarak çok başarılı buluyorum.Renkli kozmetiklerim çoğunlukla loreal, pudram maxfactor, maybelline in de ruj ve balmlarının güzel olduğunu farkettim yakın zamanda.Cilt bakım ürünlerinde clinique, bioderma ve yine loreal ürünlerim mevcut.'alabileceğim en pahalı ürünü alayım' mottosundan 'beklentimi karşılayan en uygun ürün hangisiyse onu alayım' mottosuna geçtim, bana birşey kazandırmadığını, aksine para kaybettirdiğini farkettim çünkü.Geçenlerde bi yanılıp orogold ürünleri aldım mesela, ama yağlı cildime fazla geldi nemlendirmeleri ve 20-30 tl lik loreal skin perfection serime döndüm yine.

pahalı diye adlandırılan herşey iyi değildir unutmayın. mac diyoruz mesela, çok iyi.. lakin makyaj sabitleme spreyi çok kötü mesela... kryolan stick fondotenleri berbat =) ve krem allıkları çok yoğun. evet buralardan gidip her yeni çıkan ürünü inceleyip beğendiklerimi alıyorum mesela ama maybelline kadar iyi rimel çıkaranı görmedim, mac'te ki ve bobbi browndaki bi çok maskarayı denedim. tabi ki bazları, far - ruj bir çoğu çok iyi. ama herşeyi değil.

Mac 'in bir fondoteni var böyle doğal görünümlü hiç yapmamışsın gibi duruyor ama gel gör ki harbiden yokmus gibi pek işe yaramıyor ona para vericeğime gittim flormar fondoten aldım en fazla 35 tl bseydi suan maddi durumum iyi değil calisiyorum borclarımı ödeyeyim ilk iş iyi makyaj ürünleri almak olacak herhalde :KK70:

Universiteye hazirlanan bi genc kizim cok sukur istedigim her markayi alabiliyorum loreal mac max faktor dior ama gerek var mi bence yok fuzuli geliyo 150 tl'lik ruj alcagina 50 tl'lik alip geri kalan 100 lirasini kitaba veya bi dernege bagisla daha faydali en azindan

X