Eskiden makyaj malzemeleri alarken bir öğrenci olarak ekonomik bakımından zorlanıyordum yani öyle fazla Mac, Ysl, Dior ve ya Lancome marka ürünleri alamıyordum, daha çok L'oreal Isadora filan alıyordum. Şimdi çok şükür istediğim bütün malzemelere sahibim.
Merak ediyorum istediğiniz makyaj malzemelerini istediğiniz pahalı markaları alabiliyor musunuz? Yoksa bir öğrenci olarak almakta zorlanan bir tek ben miyim?
1.Ah canım... İlk önce eğer sorum saçmaysa seninde soruya cevap yazman saçma! Sen kendini saçma sorulara cevap yazarak fazla yorma istersen,kafan yorulmasın yazık olmasın o kafana.ben lisedeykende dahil istedigim markayı aliyordum simdide ama alamayanda var ve bir tek sen degilsin, eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur
Markayı gec makyaj malzemesi alamayanda vardir sorun okadar sacma ki neyi amacladigini cozemedim alsa nolur almasa nolur
Kesinlikle hiç bir kötü amacım yoktu, meraktan sordum bu kadar bazı insanlar tarafından yanlış anlaşılacağını düşünemedim. Eğer birileri rahatsız oluyorsa cevap vermesin, kimseyi mecbur eden yokki. İster alsınlar ister almasınlar farketmezki para sıkıntısı çekmek ayıp birşey değilki. İnsanların bir sürü parası olabilir fakat daha önemli şeyler varken böyle şeylere paraları olmaz yada almayı tercih etmezler. Eğer kimse almak istemiyorsa senin gibi almıyorum der olur biter.Benim de annemde çalışıyor ama hiç markaya filan düşkün değil.Fakat ben makyaj marka filan benim ilgi alanım olduğu için sordum.Yoksa kötü amaçlı bir şekilde kimin maddi durumu nasıl diye bir araştırma yaptığım yok,zaten söylediğim gibi maddi durumla ilgili pek birşey ifade etmiyor çünkü herkesin hayatında farklı öncellikleri var.Mesela şuan bekarım kazandığım paraların hepsi kendime gidiyor belki ileride evlendiğim zaman kazandığım parayı aileme harcayağım için böyle şeyler için pek birşey kalmıcak, çünkü farklı öncelliklerim olucaktır.Ama bu yinede benim maddi durumumla ilgili birşey ifade etmicek.İstesem alabilirim,ama almıyorum.
Neden insanların maddi durumunu merak ettiniz ki?
1.Ah canım... İlk önce eğer sorum saçmaysa seninde soruya cevap yazman saçma! Sen kendini saçma sorulara cevap yazarak fazla yorma istersen,kafan yorulmasın yazık olmasın o kafana.
2.Burda soru sormak özgür, bir tek burda değil bulunduğumuz heryerde istediğimiz sorma konuşma gibi bir özgürlüğümüz var, kimseyi aşalamadığımız sürece. Sen istediğini yazabiliyorsan bende istediğimi sorarım.Soru sormak özgür, isteyen cevap verir istemeyen vermez kimseyi mecbur eden yok!
Görüyoruz işte bir sürü insan aklına geleni soruyor,ayda kendinize ne kadar harcama yapıyorsun gibi sorular.Görüyoruz işte bir çok üye hayatında olan özel hayatından tut saçının teline kadar her küçük .... paylaşıyor bizim makyaj sormamız mı ayıp. İstediğimiz sorarız illa kötü bir amaç taşıması gerekmiyor.
3. Kusura bakma sen gerçekten çok saygısızsın. "eger butun turkiye parayi bulmus bi sen bulamamissan ozaman bi tek alamiyorsundur." bu ne demek arkadaş? Zaten soruyu neden o şekilde sorduğum belli. İnsan bir tek benmiyim sorarken gerçekten tek olduğunu düşündüğü için filan değil sadece soru amaçlı öyle soruluyor. Bunu herkes biliyor ve senin böyle bir cevap yazman saygısızca.
ben alamıyorum. şuan işim yok, aileme yük oluyorum klişe olarak ve para falan isteyemiyorum. öğrenciliğimde bitti, harçlık olayı zaten yok. sms bile yapamıyorum çünkü 15tl param bile yok . yani evet sizden çok kötü durumda olanlar var
dn: ömür boyu evde yatmıcam tabi. şuan marketlerde bile iş bulamadığımdan mecburi olarak atama dönemini bekliyorum
Canim kozmatik bir canavar resmen.bi ara butun maasimi yatiriyordum.okadar cok urun var ki elimde dusun kiyafet bile almiyordum kozmatik alicam diye
bloglari takip ediyordum surekli.simdi biraz geri cektim kendimi.o blog yapan arkadaslar o urunleri kendi almiyor.markalar onları tanitsin diye gonderiyolar...
onlari ovup bitiremedigi seyleri hic begenmedim yada tenime yakismadi
dene yanil yontemiyle kendimce bir listem var onun disina cikmiyorum..
nemlendiricilerde goz ve yuzde estee lauder dan vazgecmem gibi geliyor
fondoten goz alti kapaticisi mac
far ve rimelde max factor favorim bide lancome hypnose var ama max factorun tombik rimeliyle ayni ve ucte bir fiyati
rujda mac rujum
bronzer mac
Allik balm kullaniyorum
bi tek alliktan memnun degilim
ama elimdekiler bitmeden birsey almam
ysl peelingi super
bide lancome nem maskesi
ruj ihtiyacim var onuda gelecek ay macden alicam heralde.mac e girdigimde hemen birseyler satmaya calisiyirlar zaten umarim dusmem yine
çok şükür istediğim herşeyi alabiliyorum..
lakin bu durumdan size ne?
neden böyle bişeyi merak etme gereği duydunuz?
Oldum olası sevmedim kozmetiğe para yatırmayı, çok makyaj yapmam zaten. Pudra, fondöten, allık bunlar benim için çok çok özel yerlerde kullanılacak malzemeler. Normalde sadece nemlendirici, eyeliner rimel ve ruj kullanıyorum. Sık kullandığım malzemelere de çok para vermem. Genelde maybelline nin ürünlerini tercih ediyorum.