• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istediğin resmi seç,kendi özel albumunu yap.süper bir şey :))

eldeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
701
3
96
İstanbul
bu linkte istediğiniz resmi seçip orada görülen adam yerine pcnizden kedni resminizi yükleyip süper resimler elde edebilirsiniz...
ben sizin için aşağıda ki resmi yaptım.paris hilton türk bayrağını taşımış oldu....

http://www.photofun.od.ua/

gobb7ivg6futoeqhqvwhwaps4.jpg

image.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar,ilk eklediğim resim linki ölmüş,ben konuyu yeniden düzenledim.çok değişik ve eğlenceli resimlerinizi hazırlayı msnde yada avatar olarak kullanabilirsiniz...
umarım beğenirsiniz...:teytey:a.s.:enbuyukkk:

lınkı kontrol edermısın acılmıyor:icecream:

linki kontro l ettim arkadaşlar,ama sanırım siteden kaynaklanan bir sorun var gibi...bakım çalışması gibi bir şey olması olası...yarın da kontrol ederim yine açılmazsa konuyu kapatırız...özür dilerim,benden kaynaklanan bir sorun değil :(

arkadaşlar,linki tekrar kontrol ettim,sitede ki bakım çalışması bitmiş,gözümüz aydın...

rusça ama yapman gereken çok kolay.
hangi resmi beğendiysen önce onu tıklıyorsun...
sonra kendi pcnden sana ait bir resim seçip yüklüyorsun..ortada kocaman bir diktörtgen var onu tıklayıp bir kaç saniye bekliyorsun.o kadar işte...
resmin üstüne gelip maus ila sağ tıkla resmi farklı kaydet de,işlem tamamdır...
bu arada dil değiştirme seçeneği mevcut değil.varsa bile ben rusça bilmediğim için görmedim...:..... :)

olmuyo ki resmi secıyosun sonra sayfa görüntülenemio ıcıkıo
..

linki kontrol ettim,çalışıyor,nasıl açamadığını anlamadım...:1no2:

pardon...resmi seçtikten sonra böyle bana da olmuştu...o zaman tekrar aynı işlemi yapıcaksın...siteden kaynaklanan bir sorun..üzgünüm...elimden bir şey gelmiyor...

arkadaşlar sitenin en altında dil seçeneği var ordan ingilizce yapabilirsiniz........... ben resimleri göremiyorum açıldı fakat kutulardaki resimleri göremiyorum:(

arkadaşlar sitenin en altında dil seçeneği var ordan ingilizce yapabilirsiniz........... ben resimleri göremiyorum açıldı fakat kutulardaki resimleri göremiyorum:(

dil seçeneğini çözdüğün için teşekkürler arkadaşım,o kısmı ben bulamamıştım...:utangac:

eğer hala ilgilenen varsa link şu anda aktif,değerlendirin derim...:enbuyukkk:

ben yapamadım ya resmi yüklüyor sonra gözükmüyor...

canım onun nedeni muhtemelen büyük boyutlu bir fotoğraf seçmendendir. 500 kb' yi geçmesin dior bi de boyut nekadar küçükse okadar kolay yüklüyora.s.

Back