İnsallah tatlimm...
Ahh canimm benim . umarim daha fazla beklemezsin.. Bende 2 sene olacak .. İlk zamanlar bende senin gibiydi gecelerce agladigimi bilirim.. Her ay bu ay hamileyim galiba diyip bissuru test yapmisligim var ama opmadi bi turlu. Simdilerde bunyem alisti hamile haberi duydugumda icim acimiyo tek soykedigim sey Rabbim bana da o duyguyu er yada gec yasatacak insallah. Sende sıkma kendini bosver.. Sikayetlerin varsa bizle paylas ona gore bitkisel kur onerelim birbirimize ben bu ay incr ve havuc kurune baslayacagim mesela .. Rabbim tez zamanda evlatlarimizi gondersin insallah..
İnsallah hamilesindir canim ... Ne kadarlik evlisin ?
Bi kez cocugun olnus ikincisi de olur elbet canim dualarim seninle ...
yok cnm tek değilsin:)) inş. benim kadar uzun sürmez bekleyişinde hayırlı bi bebeğin olur en kısa zamanda.
Canım hiç kür yapmadım ben var mi işe arayan bir şey söyleyin yapayım durum bu anlattığım gibi.
Ama henüz atlatamıyorum yolda bile görsem içim sızlıyor ya
Adetlerin duzenli mi ? Akintin var mi eger varsa mesela sogan kuru yapabilrisin hatta saracoglu once 15 gun boyunca sogan kuru diyor ardindan incir ve havuc kuru . sende arastir istersen bi bak.. Umarim yardimci okur.. Tarçin bal corek otu karisimi da duymustum onu da deneyebilirsin gunde 1 tatli kasigi
Evet adetlerim düzenli .Doktora da gittim hiçbir sıkıntı yok dedi.
Nasıl yapılıyo o kürler bi ayrıntılı anlatsan
Canim sogan kurunu pek hatirlamiyorum 3 ay oldu sanirim yapali. Kadinlar klubunde sogan kuru kullananlara bakabilirsin.. Sen sogan biterbitmez adet olunca 2-3 . gunu incir kurune basliyorsun incir kurude kaynayan klorsuz (icme suyuna) 500 ml 8 adet inciri koyuyorsun eger uzerinde beyaz pudra varsa soguk suyla yikayip suya ekle 15 dk boyunca agzi kapali sekilde kaynat. Sonra suzup suyunu ic . adet dongune gore mesela 30 -35 gunde adet oluyorsan 11-12 . gun havuc kurune basla daha az ise 9. Gunu falan basla oda sanirim 500 ml kaynayan icme suyuna 3 adet orta boy gevrek havucu bakac parca kesip ekle oda agzi kapali sekilde 20 dk kaynat inciri de hazirla yukarida anlattigim gibi ikisini ilidiktan sonra karistirip ic. Yalniz icerken ac olman gerekiyor yemeklerden 20 dk once icmelisin aklima gelenler bunlar .. Sorun olursa tekrar sorabilirsin canim.. Birde topiklerde cok dolandim ben onlardan ogrendim sende bir bak derim.. Rabbim insallah tez zamanda evlatlarimizi gonderir...
Tamam canım sağol deneyeceğim .birde yarım litre süte bir bağ maydanoz atıp kaynatıp buharını alacakmıssın.3 gün boyunca günde 3kez yapılacakmış .ama hamilelik şüphesi varsa denemeyin
Canim be onu su diye biliyordum.. Uzerine oturmaktan bahsediyorsun degil mi ?
Evet canım .Süt diye okudum ? Bende su diye biliyordum ama süt demişlerdi valla
canım bende hamile kalamıodum ama şuan 1 yaşında bi kızım war nasıl oldu dersen hemen şöyle bişi söyliyim yumurtalıklarımda sürekli kistler oluşuodu defalarca ameliyat oldum ama geçmedi bi gün doktora gittim hamile kalamıorum dedim bana 1 haftalık bir hap werdi ondan sonra 1 hafta dinlen we daha sonra birlikte olabilirsin dedi bende işe yaradı istersen bi doktora bundan bahset bende ilacın ismini bulmaya çalışırım istersen.
canım sendeki kist çikolata kistimiydi.bide doktor visanne ve hormon ilacımı verdi?
normal kist di canım klomen wermişti bana ben öyle hamile kalabildim
anladım canım.olsun sonunda sağlığına ve bebeğine kavuşmuşsun şükürrabbim bizlerede nasip eder inşlhh
inşallah canım allahım sizede en yakın zamanda hayırlı bi ewlat nasip etsin :)
Canimcim bana da dua et noolursun... Bende yine basladim klomene bitirdim dun baktirdim doktorum kucuk kucuk dedi yumurtalarin. Yarina kadar buyurse tedaviye baslicaz buyumezse diger bi aya kalacak umutlar..
klomenin faydasını kesinlikle görüceksin canım buna inanıorum we sana dua ediorum :)
İnsallah canim ama bu ay da olmadi gelecek aya kaldi butun umutlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?