istediğim renklerde ruj bulamıyorum, öneri lütfen.

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
arkadaşlar aslında istediğim renkler çok zor renkler değil ama bulamıyorum. internette markasını adını buluyorum ama bunları internette satın alacağım siteleri ve ya mağazalarda göremiyorum. istediğim renkler mor tonları. açık mordan koyuya, vamp tonlara doğru, hatta nyx markasının kendi sitesinde var vamp renkler ve her renkten mor, bordo hatta yeşil, siyah, mavi bile var ama maalesef satın alınmıyor. maybelline ve rimmel markasının da mor tonları, nude renkleri var ama elimde olan isimleri bulamıyorum. ülkemize mi henüz gelmedi yoksa ben mi bulamıyorum? hep klasik pembe ve kırmızı tonları var. bu arada istediğim ruj kalıcı, opak ve mat olanlardan. sizde varsa kozmetik sevdalısı, elinde olan, elden ve ya siteden almış olan, ve ya satmak isteyen, yardımlarınızı bekliyorum, nerden alabilirim bunlardan? örnek vermem gerekirse;
- nyx matte lipstick siren ve aria
- nyx simply vamp lip cream
- nyx soft matte lip cream transylvania ve copenhagen
- maybelline color sentional vivids brazen berry

http://www.boyner.com.tr/nyx-100037926-c.html?gclid=CLmS4pXy6cMCFY_MtAodIXUAmQ buraya baktın mı kuzum nyxin mallarını satıyorlar

Merhaba,

www.Srtawberrynet.com da bulabilirsiniz ben ordan sipariş veriyorum.Linkini size gönderiyorum.Mor demişşsiniz bende bu renkleri çok seviyorum..
http://us.strawberrynet.com/makeup/...st-intense-lipstick--/121801/?CatgId=p#DETAIL

sevgiler

Watsons sağolsun Türkiyede de rahatça bulabildiğimiz için Rimmel markasından favori rujumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir tanesini eminim koyu renk ruj severler çoktan keşfedip kullanmaya başlamışlardır, zira buKate Moss mat serisindenolan107numaralı renk gerçekten oldukça popüler

Eklentiler

• upload_2015-2-19_16-9-16.png
    97,6 KB · Görüntüleme: 232

Kaliteli ve çok iyi renkli ruj'lar ve çeşitlilik çok..Kalite ve orjinallik önemi çün kü..Bence sizlerde siteyi ziyaret etmelisiniz.

http://tr.strawberrynet.com/makeup/laura-mercier/stik-parlatıcı---gelincik/65976/?CatgId=p#DETAIL

:)

siz herhalde bu hesabınızı strawberrynet'in reklamını yapmak için açtınız. Zira toplam 14 mesajınızda başka hiçbir şeyden bahsetmemişsiniz.
Ön yargıyı ne kadar çok seviyorsunuz..Ben kullandığım siteyi ve ürünlerini çok beğendiğim için öneride bulunuyorum..Kullanadığım bir ürünü tavsiye etmem kadar saçma bir şey olmaz değil mi? Eğer farklı bir ürün kullanırsam ve bu sitede denk gelirse tabiki onuda öneririm canım..Biz insanlar aslında hemen suçlayıcı ve ön yargıyı kendi benliğimizde kullanasak hayat daha güzel olurdu değil mi?

Başka hiç bir siteyi önermiyorsunuz bana ilginç gelen tarafı o.
Haa yardımsever olmak istiyorsan şunu da sana söyleyim bu ürün trde 59 liraya zaten satılıyor. Sizin verdiğiniz sitede 61 tl beklediğin kargoda cabası diyorum. Her mesajınız strawberrynet reklamı kokuyor. Sizin gibiler bu sitede reklamı bıraksa gerçekten hayat çok ama çok güzel olurdu.

nyx ya da maybelline online olarak alışveriş sitelerine baktınmı morhipo vs gbi canım
Canm kendi siteleri türkyeye gönderm yapmıyor morhipodanistediğim renkler yok ya nude ya da pembe tonları var
wet n wild sugar plum fairy, wet n wild wamp it up, wet n wild cherry bomb önerebilirim. Hem mat hem oldukça kalıcı göz at istersen. Bu arada Gratislerde satılıyor.
Wet n wild göz atmayı düşünüyorum maalesef her rengi olmuyor ama bir kontrol etmekte fayda var yine de
Baktım gibi ama rengi bulamadım nude ya da pembe tonu gördüm hep

mac'e baktın mı hiç? yüzlerce ruj tonu mevcut..

ücret olarak nasıl birşey düşünüyorsun ki???
uygun olsun =)
mac'e baktın mı hiç? yüzlerce ruj tonu mevcut..
biliyorum ama mac markasını sevmiyorum içeriği acayip berbat ve rujlarının o kadar güzel ve kalıcı olması kurşun elementiyle sağlanıyor ben çok fazla ruj kullanırım hep yemeğime bulaşır yerim o yüzden o markaya yanaşmak istemiyorum hem zehirli hem pahalı anlamadım bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…