Saç Rengi ve Saç Boyama Istediğim renk hangisi (lütfen bakın kızlar.........)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
158
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar istediğim bi renk tonu var aslında ama bu rengin adını falan bilmiyorum.ben sütlü kahve tonlarında,hafif bakır yansımaları olan bi renk istiyorum.inşallah anlatabilmişimdir.bu rengi bilen varmı bi fikir verirseniz sevinirim...:1hug:

yokmu buraya bakan :(

Böyle bir saç rengi olabilir mi?

Eklentiler

• $2010-sac-renkleri-t2.jpg
    $2010-sac-renkleri-t2.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 83
Böyle bir saç rengi olabilir mi?

hayır kesinlikle bu değil kahve tonlarında hafif bakır yansımalı bi renk verdiğim linkte arkadaşın aşağıdaki saçı yapılışı bitmiş hali varya o renk

bu rengin adı ne acaba???*

lorealın cikolata karamel rengiyle bu rengi elde edebilirmiyim acaba

kestane ve bakır karışımı bir renk gibi bu ...

karameli tarif ediyo gibisn..ne olabilirki başka

Son düzenleme:
isterseniz bunu bir araştırın kullanan olmuş mu nasıl sonuç almiş nasıl saçlara uygulanıyormuş ,ben kullanmadım sadece istediğiniz renge benzettim numarası 535 çikolata- kahve

Son düzenleme:
loreal casting çikolata karameli kastediyorsun sanırım..hayır onunla bu rengi elde edemezsin..ben boyadım, saçlarım koyu kumraldı, sadece biraz karamel yansımalar oldu o kadar..bence bu kahve bakır gibi bi renk..o tonlara bak istersen canım...

loreal casting çikolata karameli kastediyorsun sanırım..hayır onunla bu rengi elde edemezsin..ben boyadım, saçlarım koyu kumraldı, sadece biraz karamel yansımalar oldu o kadar..bence bu kahve bakır gibi bi renk..o tonlara bak istersen canım...

yok benim gösterdiğim çikolata kahve

Son düzenleme:
yokmu başka fikri olan...

bekliyorum kızlar tahmini olan yokmu??????? :( sizce garnıerin kestane bakır rengi istediğim rengi elde etmemi sağlarmı......

Back