Yok ücretli degil ben yukledimHabit browsera baktım. İndirmek ücretli diyor. Satın almadan sadece deneme var ordan kk gireyim dedim yine reklam çıktı. Bunu da ayarlardan mı değiştirmek gerekiyor diye baktım ama ayarlarda birşey göremedim. Ama dediğim gibi belki sadece deneme olmasından. Emin olamadığım için satın almadım
Demek ki android Windows Phone farklı olduğu için bizde ücret istiyorYok ücretli degil ben yukledim
başlığı geçtimde konunun yeri yanlışMerhaba arkadaşlar
Telefonumda bu siteye girdiğimde çok iğrenç reklamlar çıkıyordu. Daha önce de forumda bunun konusu açılmıştı. Ben önceden reklamın kenarındaki çarpıya basarak istemediğim reklamları engelliyordum. Sadece moda sayfaları krem reklamları falan çıkmaya başlamıştı. Fakat şimdi o mide bulandıran parazit kurt bilmemne reklamları yine çıkmaya başlamış. Kenarındaki çarpıya da artık basılmıyor. Yani ne yapsam engelleyemiyorum bunları.
Sizlerin bir önerisi var mı acaba. Telefonum Windows Phone bu arada lumia. Yani androidler için olan reklam engelleyicileri kullanamam.
Başlık da yanlış olmuş bu arada. Düzeltemiyorum. İstemediğim reklamlar olacaktı.
Ücretli yazdi yuklerken ama ucret filan istemiyo bi deneyin istersenizDemek ki android Windows Phone farklı olduğu için bizde ücret istiyor
Web sayfası ön yükleme
Konuma erişimi etkinleştir
Sekmeler için kart görünümü
Sayfalayıcı
Kaydırma için dokun
Geri bildirim
Yardım
Bunlar çıkıyor ayarlarda
Habit browsera baktım. İndirmek ücretli diyor. Satın almadan sadece deneme var ordan kk gireyim dedim yine reklam çıktı. Bunu da ayarlardan mı değiştirmek gerekiyor diye baktım ama ayarlarda birşey göremedim. Ama dediğim gibi belki sadece deneme olmasından. Emin olamadığım için satın almadım
Satın al diyor oraya tıklayınca faturana gelmiyor mu ücreti. Ben de çok bilmiyorum da...Ücretli yazdi yuklerken ama ucret filan istemiyo bi deneyin isterseniz
Yok çok araştırdım tek seçenek çıkıyor ☹Niye ugrasiyorsunuz mi
Ben satin almadim ve parali degil. Ucretsiz versiyonu vardir tekrar bakin.
Ben faturaları degilim aylik yukluyorum dakika paketi yapiyorum telde 2 tlm var halende var ücretli olsaydi 2 tl gitmezmiydiSatın al diyor oraya tıklayınca faturana gelmiyor mu ücreti. Ben de çok bilmiyorum da...
nasıl yaptınız pekiEki Görüntüle 1535049 Şimdi bir tane yuklemeye çalıştım oldu galiba daha once denememştim
ben geçebildim resim seçme kısmına. Tlfnunuzu resetlerseniz belki düzelir. Açma kapama duğmediyle ses azaltma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutun. Telefon kapanınca tekrar açılmasını bekleyin. Ama telefonun kapanması için kapatmak için aşağı surukleyn diyor ya onu yapmadan kendinin kapanmasını bekleyin sonra kendiliğinden açılacak. Sonra bir daha deneyinnasıl yaptınız peki
ben cevap yazdığımız kısımdaki dosya yükleyi kullanıyorum ama olmuyor resim seçme kısmına geçemiyorum
teşekkür ederim deneyeyimben geçebildim resim seçme kısmına. Tlfnunuzu resetlerseniz belki düzelir. Açma kapama duğmediyle ses azaltma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutun. Telefon kapanınca tekrar açılmasını bekleyin. Ama telefonun kapanması için kapatmak için aşağı surukleyn diyor ya onu yapmadan kendinin kapanmasını bekleyin sonra kendiliğinden açılacak. Sonra bir daha deneyin
Bir de son tlf güncellemenizi yaptınız mı denim olması gerekteşekkür ederim deneyeyim