istediğim reklamlar yine çıkmaya başladı

Yok ücretli degil ben yukledim

başlığı geçtimde konunun yeri yanlış

Web sayfası ön yükleme
Konuma erişimi etkinleştir
Sekmeler için kart görünümü
Sayfalayıcı
Kaydırma için dokun
Geri bildirim
Yardım
Bunlar çıkıyor ayarlarda

Niye ugrasiyorsunuz mi

Ben satin almadim ve parali degil. Ucretsiz versiyonu vardir tekrar bakin.

Satın al diyor oraya tıklayınca faturana gelmiyor mu ücreti. Ben de çok bilmiyorum da...
Ben faturaları degilim aylik yukluyorum dakika paketi yapiyorum telde 2 tlm var halende var ücretli olsaydi 2 tl gitmezmiydi

Başka bişey sormak istiyorum H heros111 bende lumia kullanıyorum ve siteye fotoğraf yükleyemiyorum siz yükleyebiliyor musunuz

nasıl yaptınız peki
ben cevap yazdığımız kısımdaki dosya yükleyi kullanıyorum ama olmuyor resim seçme kısmına geçemiyorum
ben geçebildim resim seçme kısmına. Tlfnunuzu resetlerseniz belki düzelir. Açma kapama duğmediyle ses azaltma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutun. Telefon kapanınca tekrar açılmasını bekleyin. Ama telefonun kapanması için kapatmak için aşağı surukleyn diyor ya onu yapmadan kendinin kapanmasını bekleyin sonra kendiliğinden açılacak. Sonra bir daha deneyin

teşekkür ederim deneyeyim

Google reklam ayarlarına gireyim dedim orda ilgi alanlarına göre reklamları düzenle diye bir yer var. İlgi alanlarını belirleyebiliyorsun. Ben orayı o kadar daraltmama rağmen yine bu iğrenç reklamlar çıkıyo. Yalnız orda reklamverenleri engelleme diye bir satır var bende aktif değil. Ordanda mı engellemek gerekiyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…