istediğim reklamlar yine çıkmaya başladı

heros111

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
43
29
48
Merhaba arkadaşlar
Telefonumda bu siteye girdiğimde çok iğrenç reklamlar çıkıyordu. Daha önce de forumda bunun konusu açılmıştı. Ben önceden reklamın kenarındaki çarpıya basarak istemediğim reklamları engelliyordum. Sadece moda sayfaları krem reklamları falan çıkmaya başlamıştı. Fakat şimdi o mide bulandıran parazit kurt bilmemne reklamları yine çıkmaya başlamış. Kenarındaki çarpıya da artık basılmıyor. Yani ne yapsam engelleyemiyorum bunları.

Sizlerin bir önerisi var mı acaba. Telefonum Windows Phone bu arada lumia. Yani androidler için olan reklam engelleyicileri kullanamam.

Başlık da yanlış olmuş bu arada. Düzeltemiyorum. İstemediğim reklamlar olacaktı.

Son düzenleme:
Ben de telefondan giriyorum ve reklamlar sayfayi kilitliyor forumda gezemiyorum. Daha once de burada biri tavsiye etmisti siteye habit browser ile giriyorum hic bir sorun olmuyor. Gerci sayfayi her actigimda bir defalik adblock tespit edilmistir reklamlar gorunmuyor, biz boyle para kazaniyoruz deseler de ben reklamlar yuzunden sitede dolasamiyorsam zaten para kazanamayacaklar. O yuzden onemsemiyorum.

O konuyu acan bndim galiba .
Ama kapat isaretine bastigimda tekrar gelmiyorlar. Bi kac kere yine rastliyorm maalesef ama azimle kapat isaretine basa basa kurtuldum gibi.
Sende nasil yokki kapat isarti?

O konuyu acan bndim galiba .
Ama kapat isaretine bastigimda tekrar gelmiyorlar. Bi kac kere yine rastliyorm maalesef ama azimle kapat isaretine basa basa kurtuldum gibi.
Sende nasil yokki kapat isarti?

Kapat işareti yani çarpı çıkıyor. Ama eskiden basınca kapanmasına rağmen şimdi inatla basmama rağmen kapanmıyor. Sanki inatla o reklamı göstermek istiyor.

Habit browser da ucbrowser gibi mi bende ucbrowser var

Başlığında istediğim reklamlar olmuş

Bende ilk konum bu reklamlardan acmistim
Şimdi uc browser kullanıyorum tasviye ederim

ucbrowserdan siteye girdim biraz önce aynı reklamlar burdan da çıktı

ucbrowserdan siteye girdim biraz önce aynı reklamlar burdan da çıktı
Uc browser ayarları var ordan kapatacaksin adblock ben kapattım öyle giriyorum en hizli olani uc browser hic takilma yok yag gibi

Orbitum yükle onda da cikmiyo reklamlar

Uc browser ayarları var ordan kapatacaksin adblock ben kapattım öyle giriyorum en hizli olani uc browser hic takilma yok yag gibi

Orbitum yükle onda da cikmiyo reklamlar
Tekrar girdim fakat adblock diye birşey göremedim. Ayarlara giriyorum ama dediğim gibi orda adblock yok.
Orbitum da benim tlf yüklenmiyor lumia

Java yi kapatmayı denediniz mi,birde mesaj aralarındaki reklamlar sizin günlük hayatta arama motoruna en çok arattiginiz şeylerle ilgili çıkar .atiyorum sık sık online bir alışveriş sitesine defalarca giriş yapın o sitenin reklamı çıkacaktır bunu deneyin birde

Tekrar girdim fakat adblock diye birşey göremedim. Ayarlara giriyorum ama dediğim gibi orda adblock yok.
Orbitum da benim tlf yüklenmiyor lumia
Browser yukledinse kk ye gir en altta yatay 4 tane cizgi varya ortada ona tikla ordan ayarlar çıkıyor sonra cikan ayarlardan en altta yine solda 3 kare bi artı olan simge var ona tikla ondan sonra cikan sayfadaki
En üstte olan 2 tane ayar tuşu gibi bisey onlari sag elin tarafinda kapat bu kadar zor degil bi dene

Biliyorum sık girdiğin yerler reklam olarak çıkıyor fakat bu parazit ve kurt reklamlarının benim girdiğim yerlerle bir ilgisi yok

Biliyorum sık girdiğin yerler reklam olarak çıkıyor fakat bu parazit ve kurt reklamlarının benim girdiğim yerlerle bir ilgisi yok
Direk parazit yada kurt diye aratmaniza gerek yok diyet,metabolizma gibi iç içe konularda bile çıkıyor mesala bdv de kilosundan yakınan bir bayanın konusuna girmemle kurtların ususmesi bir oldu onu kastediyoruz

Habit browser da hic bir ayar yapmaniza gerek yok. Direk kurup sitelerde dolasmaya baslayabilirsiniz.

Şu an zaten browserdaki kk den giriyorum fakat benim telefondaki ayarlarda senin dediklerin çıkmıyor benim tlf lumia senink android olabilir mi

Habit browser da hic bir ayar yapmaniza gerek yok. Direk kurup sitelerde dolasmaya baslayabilirsiniz.
Habit browsera baktım. İndirmek ücretli diyor. Satın almadan sadece deneme var ordan kk gireyim dedim yine reklam çıktı. Bunu da ayarlardan mı değiştirmek gerekiyor diye baktım ama ayarlarda birşey göremedim. Ama dediğim gibi belki sadece deneme olmasından. Emin olamadığım için satın almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…