- Konu Sahibi zeynepcee_
Merhabalar..Ben Lise 2 ye geçtim kız teknik meslek lsesnde okuyorum malesefff.Bölüm terchide yaptım hatta çocuk gelişimini falan ayzdım gpek gönlüm olmasada . Çünkü ben küçüklüğümden beri veteriner olmayı ve Selimiye Tarım M.L gitmek istemişimdir hatta tek hayalim bu benim. Selmye Tarım Meslek lisesi veternerlik bölümünü istiyoruuum.Geçen sene lise tercihlerimdede yazmıştım fakan azcık bir puanla kaçırdım ve çok üzüldümm halada üzlüyorum biliyorum üniversitede geçiş yapabilirim ama ben şimdi istiyoruuum.Çook istiyorumm.İlk önce dedimki kız teknk lisesine alışırım belki geçer bu üzülme falan dedim bakın nerdeyse 1.5 sene oldu hala ağlıyorum .. Biliyorum belki size saçma gelicek bir okul için ağlıyor falan diceksiniz ama inanın bu benim için çok öenmliii geleceğim söz konusu..Ve hala üzülüyorum kendimi teselli ediyoruum ağlamaktan vazgeçtim bitti diyorum diğer gün yine başlıyo..Kafamı yastığa koyduğumda aklı geliyo yani resmen aşk acısı gibi okul acısı çekiyorum belkide güleceksiniz ama böylee.Çok uğraştımm.Mesela okulu aradım geçiş yapılıyormu diye hayır dediler.Arkadaşım aracılığyla sordum hayır dediler.Mail gönderdiiim cevap atmadılar.Artık bazen psikoljmn bozulduğunu düşünüyorum kendime zarar vermek istiyorum çünkü ben braz daha çalışsaydım o okula gidebilirdim hepsi benim hatam diye kendimden nefret ediyorumm.Ya ben gerçketen bir okulu bu kadar takıcak kadar delirdiim yada gerçekten hayalim gerçekleşmicekkk . . .