• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı istediğim gelin ayakkabısı.

aLon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
211
0
116
İstanbul
merhabalar.. yakında düğünüm olacak ve gelin ayakkabısıda olmazsa olmazlarındandır. yalnız ben öyle bir ayakkabı istiyorum ki daha sonrada kullanabileyim. o kadar para veripte kenarda durmasını istemiyorum.a.ssempatiksalakcinni
bu ayakkabı modelinde istiyorum,hem ileride güzel bir etek ve bluzla yada özel günlerde özel bir kıyafetle giyebileceğimi düşünüyorum.zemuszemus
sizce bu ayakkabı modelinden bulabilirmiyim?:uhm:daha araştırmadım ama oturduğum yerde buna benzer ayakkıbı yok varsada topukları çok garip zarif değil yani.:delphin:

gelinayakkabisi3.jpg

Son düzenleme:
cnm benimmm buLamasanda yaptırabiLirsin.Maliyet oLarak da çok fazLaya geLmez.Kadıköyde vardı oyLe bi ayyakkabıcı..

Bu modelden mi yaptıracaksın..Seçim senin ama ben beğenmedim şahsen hoş durmaz gelinliğin altına da :umursamaz:

çokkk güzel bayıldım valla........normalde de kullanabileceğin bir model......modeli bulabilirsin canım bu yıl çok bu modellerden hemde her renk ....

görüntüde güzel ama giyilince güzel durmayacak gibi geldi bana canım
önü çok açık
bu rahatsız eder ayağın öne kayar
ve eğer ayak parmakların çok güzel değilse
kötü bir görüntü olur
sade ama iddialı bir ayakkabı

cnm her yerde bulabileceğin bir model ama kızların dediği gibi ön kısmının biraz daha kapalı olanına bakarsan daha hoş durur

canım bncede burnu bu kadar açık bi ayakkabı pek rahat olmayabilir
insanın ayağı hem öne doğru kayıo hemde önden kesio insanın ayağını
ama illa burnu açık alıcaksan ucuna kaymaması için silikon yapıştırıolar onlardan al
bu ayakkabıyada beta ninewest tarzı yerlerden bualbilrsin

heryerde bulabilecegin bir ayakkabı ama kızlarında dedigi gibi burun kısmından rahatsız olabilirsin ayak öne gittigi için topuk kısmından cok ön kısım rahatsız ediyor topuklu ayakkabılarda
ama yanında fln fiyonk taş gibi şeyler olsada giyersin ilerde

Ben de kendi adıma çok beğenmedim, biraz daha taşlı, süslü birşey alıp , onu da ilerde giyebilirsin bence. Topuklar ve ön kısım rahatsız edebilir arkadaşların dediği gibi.

bence gayet sade ve şık bi model sadece topukları çok kalın geldi bana daha ince olabilirdi. çok zor bulunabilcek bişe de diil

bencede burnu açık alma düğün için olmaz yani kapalı platform daha güzel olur yüksek topuk çünkü ben bunun aynısının kurdelalısını normalde kullanıorum gelin için basit diğil mi sence?

hepinize çok teşekkür ederim bayanlar . ben sade olmasından yanaydım ama aranızda tecrübeli olan arkdaşlar var ,düğün zamanı ayaklar önemli eziyet çekmeyeyim,uyarılarınızı dikkate alıcam :)) başka modellerede bakayım o zaman :) yakında gelinlik provam var ozman denerim fotoğraflarını çeker koyarım. yorumlarınıza ihtiyacım var. normalde kararlı bir insanım ama iş gelinlik ,ayakkabı vs. olunca kararsız kaldım :))

MERHABA TATLIM BENDE SADE VE HERZAMAN GIYEBILECEĞıM BıRŞEY ARIYORDUM VE BULDUM GELıNLıĞıN ALTINDADA ÇOK ŞIK DURUYOR MODELıNı FIKIR OLSUN DIYE GOSTERMEK ıSTEDıM ZEYTINBURNUNDAN ALMIŞTIM AMA SEN BEGENIRSEN OZEL OLARAKTA YAPTIRABILIRSINopuyorumnanaktan
grgei.jpg

Bulamayacağın birşey değil ama önü biraz daha kapalı olabilir. Üzeri taşlı yada simlide olabilir daha şık olur diye düşünüyorum.

bir gelin icin cok vasat bu ayakkabi
bence iyice gez sen ayakkabicilari
cok daha zarif bir ayakkabi tercih etmelisin

Back