Saç Rengi ve Saç Boyama İşte yeni saç rengim:Kızıl Bakır :)

canım güle güle kullan süper olmuş,bu arada boyanın numarasını rica etsem söyleyebilirmisin

ayy çok güzel olmuş nasıl ilkten beğenmedin bence süper ötesi olmuş yaa çok hoşuma gitti hee:)

Bu bakır renginden wazgeçemeyeceğim galiba:)buarada arkadaşlar numarasını isteyenler olursa hemen söliyim:
Garnier Bakır Kızıl 6.46

bunu kendin uyguladın di mi içine başka bir şey katmadan. arkadaşım da alacak da, onun saçları da koyu renkli, tutar mı acaba diye düşünüyoruz.

kızlar saçlarımda bakır rengi wardı,mayıs ayında kolsetonun çarpıcı bakırına boyamıştım,o zamandan beri hiç boyamadım,we doğal olarak o bakır rengi aktı we we saçımın zemini kahwe olduğu için saçımın bakırlıkla pek alakası kalmamıştı,zaten uzadı we bende kestirmiştim.özetle saçlarım kahweden bu renge döndü gibi bişey..başka hiçbir boya karıştırmadım,we ewde annem boyadı.ilk biraz koyu oldu tabi ama 2-3 yıkamadan sonra tam istediğim gibi oldu.banyoda da dikkat ediyorum öyle çok akmıyor,renk oturdu yani iyice.buarada netten arattırınca başka renkler de çıkıyor,o yüzden ben kapak resmini koyuyorum.

Eklentiler

• $garnier 6.46.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 77
sağol canım bende resmini aradım ama bulamadım tek sorunsa garnier fazla yerde satılmıyor burada umarım bulabilirim,tekrar güle güle kullan

ben de boyadım biraz önce bu renge :) koleston ve lorealdan daha güzel geldi bana boyarken saçımı sertleştirmedi ve yanma vs de olmadı rengi de tam istediğim bir bakır oldu ama arkadaşın renginden koyu oldu çünkü zemin kızıldı :) çok güzel bir renk tavsiye ederim ben de yumuşacık yapıyor saçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…