• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte toplam PKK'lı sayısı

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
Emniyet kaynakları, PKK terör örgütünün Türkiye ve yurt dışındaki terörist sayısını açıkladı.
Emniyet verilerine göre Türkiye kırsalında yaklaşık 2 bin 500 teröristin bulunduğu, yurtdışında ise eli silahlı ve çeşitli yaş gruplarında, halen 9 binin üzerinde PKK'lı olduğu, bunlardan 2 bin 500'nün Suriye, 600'ünün İran, 3 bin 500'nün Irak'ın kuzeyi, 2 bin 500'nün ise çeşitli isimler altında başta AB ülkeleri olmak üzere diğer ülkelerde olduğu kaydediliyor.

Emniyet yetkilileri, DHKP/C terör örgütünün yurt içinde 5 bin kişilik sempatizanının olduğunu, 500 kadar silahlı militanın ise şehir içi eylemlerde PKK'ya destek vermek üzere hazır bulunduğunu da ifade etti.

316 AİLE BAŞVURDU

Emniyet birimlerine son iki yıl içinde 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuk için, anne ve babaları tarafından "Çocuğum PKK'lılar tarafından dağa kaçırıldı" diye başvuruda bulunuldu.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/11/24/iste-toplam-pkkli-sayisi

bence daha fazla
bu bılınenı
belkı en yakın komsumuz belkı mahallemızdekı bakkalımız belkı evladımızın ogretmenı pkk yanlısı
kökleri kurusun insallah
ölümlerı öldürdüklerınden beter olsun

Geberesice üyelerini bilemem ama geberesice sempatizanları ve geberesice destekçilerinin çok çok fazla olduğuna eminim. Bunların hepsine Hitler işkenceleri yapıcan, yavaş yavaş geberticen itleri. Afmış, pişmanlıkmış, peh! Sen o kadar insanın canına kıy, götün sıkışınca in dağdan. Affedilsinler bakalım bu dünyada, ahirette affedilecekler mi.
Böyle bir konuda da ağzımı bozmadan yorum yapamıyorum, okuyanlar kusuruma bakmasın, özür dilerim.

Ben daha çok olduklarını düşünüyordum
Daha çoklardır zaten, bu veriler kayıt altına alınanlardır, Büyükşehirlere, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerine yayılmış emniyet kaydı olmayanlarda vardır.
Kayıt altına alınmışlarla devletimiz mücadele eder ama aramıza sızmış olanları tespit kolay olmayacaktır.
Allah devletin milletin yardımcısı olsun.

Back