• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte size kalıcı süper en yeni parfüm!Givenchy PLay for her purple olanı!!!!!

nzlsrp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
0
96
İzmir
kızlar ben şu an ingilteredeyim we bugün inanılmaz bi koku ile tanıştım play in men ninden sonra bayanlar için olan pembesi çıkmıştı şimdi ise yepyeni acaip kalıcı mor şişeli parfümünü denedim ve herkes bayıldı şu an türkiyede olduğunu sanmıyorum ama mutlaka gelecektir resmini bile bulamadım googledan ama şi linki verebilirim bakmanız içinnn

givenchy - Play For Her - The Perfume Shop

tabiki ağır parfüm sewmeyenler dikkat etsin çünkü bu parfüm cidden ağır ve tatlı ama yeni favorim kesinlikle bu oldu lolita lempicka dan sonra duyurulurrr =))))

nazlı serap merhaba...bgn bende bu parfümü denedim.gerçekten çok güzel bir koku.türkiyede yeni satışa sunuldu dediler.ben de kesin alıcam bu parfümü yerimseniben

şekerli kokuları sevenler için çok güzel bir parfüm.arkadaşım pembe şişesini aldı.birde moru var..türkiyede satışta şu an. ama bana sanki yaz kokusuymuş gibi geldi.çokta kalıcı değil..

TR'de uzun süredir var canım. Bende moru var, pembesi bana hitap etmedi ama pembesini hafif koku sevenlere öneririm. Moru şekerli ve daha ağır, tam benlik:)

Back
X