Arkadaşlar ben 23 yaşındayım 4 senelik evliyim. 3.5 senedir çoçuk için uğraşıyoruz. Bende pko var. 2 tüp bebek yaptık özelde oldu hepsi ilkinde yumurta çok fazla oldu *hipertilasyon* oldum koydular ama tutmadı. donmuşlardan koyduk tuttu dedik biyo kimyasal oldu. Doktorum her ikisindede çok umutluydu olmaması için hiç sebeb yok kesin olur dedi 100/90 yakın şans vermişlerdi ama olmadı. Çok yıkıldık. Son kez yapalım dedik 2. tüp bebeğe başladık herşey çok güzel oldu. bu sefer olacak dedik dondurmadık bile. transverin 8. günü kanamam oldu doktorun olabilir dedi ama daha çok çoğaldı kanamam ve bu adet kanamasıydı. 11. gün umutsuzca test yaptırdım ve 14 çıktı. D oktor ilaçlar nedeniyle böyle çıktığını normalde 30 olması gerektiğini tutmadıklarını söyledi. Artık olmadığına kendimzi inandırmıştıkki eşim 16. gün idrar testi alıp geldi Bana zorla yaptırdı ve inanamadık biraz silik ama çift çizgi vardı. doktorumuzu aradık fakat idrarda tüp bebek sonrası yanıltıcı olabileceğini adet olduğum için çok zor olabileceğini söyledi. Biz yinede gittik kan testi yaptırdık veeee kan değerim 17. gün 300 çıktı. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bugün 21. gün tekrar yaptırdık veee 1200 çıktı. doktorum inanamadı bu bir mucize dedi kan değerime göre dış gebelik değil bence dedi tebrikler HAMİLESİN dedi. Hala inanamıyorum. haftayada udrasyon günü verdi. Kusura bakmayın çok uzun oldu.