- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Evet 12 li ruju 70 e aldım.12 lı ruju mu 70 e aldın?
12 adet orjınal ruj 70 olur mu hiç canım, nerden gelırse gelsın bu kadar ucuz olmazEvet 12 li ruju 70 e aldım.
Dubaiden geldiği için böyleymişte, aslında burda KDV yüksek diye biz çok ödüyormuşuzda, yurt dışında hep böyleymiş nidalarıyla inandırdı beni..
satıcıyı yalan söyledıgı ıcın sayfasını her yerde dolandırıcı tagıyla etıketleyecegını söyle ve yap. sonucta yalan söylemıs.EDİT : Bu bi firma değil. İnstagramda satış yapan bir şahıs. İade ve değişim olmadığını söyledi iade etmek istediğimde. Bu durumdanda bahsetmek istedim.
Evet, ne yapmalıyım sizce kızlar ?
Eeee ne yapacağım ben şimdi ?12 adet orjınal ruj 70 olur mu hiç canım, nerden gelırse gelsın bu kadar ucuz olmaz
zaten 12 li set x fiyata
şok
hart
hurt
bilmem ne... falan yazıyorsa kaç.. istanbulda kadıköy pazarında o 12 li rujları 25-30 a satıyorlar
Canım onun hesabına bakacağına git googlea viva glam rihanna yaz. 12 tanesini 40 a satan yerler bile var. En azından 70 lira verip kazıklanmazsın benim gibi.Tanesi 5 liraya gelmiş zaten. Ben olsam kullanırdım. Renk renk rujun olmuş ucuza. 70 liraya rujun tanesini alamazsın normalde. O kadar vergi olur mu hiç?
Sen internette satıcıyı rezil et biraz. Hatta bize özelden instagram hesabını gönderirsen biz de bakarız
Canım onun hesabına bakacağına git googlea viva glam rihanna yaz. 12 tanesini 40 a satan yerler bile var. En azından 70 lira verip kazıklanmazsın benim gibi.
Ağlanacak halime gülüyorum. İstiyorsan yazarım yinede tabi.
ben o paraya bu sahtelerden 2 kutu alırdım..
hayır kapıda ödemepaypalla ödeme yaptıysan alabilirsin paranı geri
O tarz isimler verdiğinde yöneticiler tarafından kaldırılıyor diye vermedimYok ondan değil biz de şikayet falan edelim hesabını yorum yazalım diye dedim. Buraya yazsan hesabı iyi olurdu o açıdan. Yoksa hayatta almam ben 70 lira verir bi tane alırım fazlasında gözüm olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?