• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte satıcıyla olan tartışmam ve sahte olduğunu düşündüğüm MAC markalı rujlar !

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Cumartesi sabahı elime ulaşan 12 li MAC markalı rujdan bahsedeceğim sizlere. İnstagramdan aldım. Israrla sordum ve kesinlikle orijinal olduğunu Dubai'den geldiğini söyledi.
Neyse inandım açıkçası. Daha doğrusu inanmak istedim.
Ama şahsen sürüşünden tutun, peçeteyle üzerinden bi kez geçince silinmesi, silinirken gıcır gıcır ses çıkarışı falan acaba dedirtti..

Bugün oturdum ve elimdeki rujları internetten inceledim. '' viva glam rihanna '' ...
Ve farkettim ki orijinallerin kapaklarını açtığında iç kısımda MAC yazıyor. Rihanna'nın imzasıyla birleşmiş bir MAC yazısı var. Ama benim elimdekiler de böyle bir yazı yok. Aynı zamanda internette incelerken bi sitede yine aynen 12 li viva glam rihanna 50 liraya satılıyordu.
Bende aynı 12 li viva glamı 70 liraya aldım..
O anda bende iyice dank etti...

Sonrasında satıcıyla aramda geçen konuşmayı ekliyorum.

Satın aldığım rujlarında fotoğraflarını ekliyorum. Kutularıda ekte.

Son olarak annem sürmüştü 2 saat önce kadar. Yayılıp dağılmış dudağında..

Sizce ne yapmalı nasıl bi yol izlemeliyim ? Sahte olduğundan emin gibiyim ama tam bi sonuç alıp bu konudan emin olup paramı geri almak istiyorum...Eki Görüntüle 1647405 Eki Görüntüle 1647406 Eki Görüntüle 1647407 Eki Görüntüle 1647408 Eki Görüntüle 1647409 Eki Görüntüle 1647410 Eki Görüntüle 1647411 Eki Görüntüle 1647412 Eki Görüntüle 1647413 Eki Görüntüle 1647414 Eki Görüntüle 1647421 Eki Görüntüle 1647425 Eki Görüntüle 1647434

EDİT : Bu bi firma değil. İnstagramda satış yapan bir şahıs. İade ve değişim olmadığını söyledi iade etmek istediğimde. Bu durumdanda bahsetmek istedim.
Evet, ne yapmalıyım sizce kızlar ? :KK43:

Evet 12 li ruju 70 e aldım.
Dubaiden geldiği için böyleymişte, aslında burda KDV yüksek diye biz çok ödüyormuşuzda, yurt dışında hep böyleymiş nidalarıyla inandırdı beni..
12 adet orjınal ruj 70 olur mu hiç canım, nerden gelırse gelsın bu kadar ucuz olmaz
zaten 12 li set x fiyata
şok
hart
hurt
bilmem ne... falan yazıyorsa kaç.. istanbulda kadıköy pazarında o 12 li rujları 25-30 a satıyorlar

EDİT : Bu bi firma değil. İnstagramda satış yapan bir şahıs. İade ve değişim olmadığını söyledi iade etmek istediğimde. Bu durumdanda bahsetmek istedim.
Evet, ne yapmalıyım sizce kızlar ? :KK43:
satıcıyı yalan söyledıgı ıcın sayfasını her yerde dolandırıcı tagıyla etıketleyecegını söyle ve yap. sonucta yalan söylemıs.
o rujlar orjınal olsaydı ben dünyanın rujunu almıstım. sürülüşünden bile anlarsın kalitesizliğini.

12 adet orjınal ruj 70 olur mu hiç canım, nerden gelırse gelsın bu kadar ucuz olmaz
zaten 12 li set x fiyata
şok
hart
hurt
bilmem ne... falan yazıyorsa kaç.. istanbulda kadıköy pazarında o 12 li rujları 25-30 a satıyorlar
Eeee ne yapacağım ben şimdi ? o_O
geri istiyorum 70 liramı :KK43: Tüketici haklarına falan mı başvursam ?

Tanesi 5 liraya gelmiş zaten. Ben olsam kullanırdım. Renk renk rujun olmuş ucuza. 70 liraya rujun tanesini alamazsın normalde. O kadar vergi olur mu hiç?

Sen internette satıcıyı rezil et biraz. Hatta bize özelden instagram hesabını gönderirsen biz de bakarız ;)

Tanesi 5 liraya gelmiş zaten. Ben olsam kullanırdım. Renk renk rujun olmuş ucuza. 70 liraya rujun tanesini alamazsın normalde. O kadar vergi olur mu hiç?

Sen internette satıcıyı rezil et biraz. Hatta bize özelden instagram hesabını gönderirsen biz de bakarız :KK66:
Canım onun hesabına bakacağına git googlea viva glam rihanna yaz. 12 tanesini 40 a satan yerler bile var. En azından 70 lira verip kazıklanmazsın benim gibi. :KK71::KK71:
Ağlanacak halime gülüyorum. İstiyorsan yazarım yinede tabi.
ben o paraya bu sahtelerden 2 kutu alırdım..

Canım onun hesabına bakacağına git googlea viva glam rihanna yaz. 12 tanesini 40 a satan yerler bile var. En azından 70 lira verip kazıklanmazsın benim gibi. :KK71::KK71:
Ağlanacak halime gülüyorum. İstiyorsan yazarım yinede tabi.
ben o paraya bu sahtelerden 2 kutu alırdım..

Yok ondan değil biz de şikayet falan edelim hesabını yorum yazalım diye dedim. Buraya yazsan hesabı iyi olurdu o açıdan. Yoksa hayatta almam ben 70 lira verir bi tane alırım fazlasında gözüm olmaz :D

Yok ondan değil biz de şikayet falan edelim hesabını yorum yazalım diye dedim. Buraya yazsan hesabı iyi olurdu o açıdan. Yoksa hayatta almam ben 70 lira verir bi tane alırım fazlasında gözüm olmaz :KK70:
O tarz isimler verdiğinde yöneticiler tarafından kaldırılıyor diye vermedim :KK51: Yazıyorum şimdi özelden. :KK45:

daha geçen gün mac'in orjinal mağazasından 1 adet ruja 50 tl verdim 12lik hiç 50 tl olur mu kesin sahtedir o geçmiş olsun..
instagramdan alışveriş yapmak icin iki kez düşünmek gerek.. :/

Hep aynı hikaye bende sosyal medya üzerinden bi sayfada gordum mac 120 lj far paleti sordum saticiya aynı sizinki gibi cevap verdi ithal sahte deil dedi

Back