- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.261
napıosun bkym bugün kimseler yok haftasonu ya bi ben çalışıom demek ki :sinifsinif:kullandım tatlımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıosun bkym bugün kimseler yok haftasonu ya bi ben çalışıom demek ki :sinifsinif:kullandım tatlımm
napıosun bkym bugün kimseler yok haftasonu ya bi ben çalışıom demek ki :sinifsinif:
hem hafta sonu hem soğuk hem de cnm hiç çalışmak istemio yhaaaa boshayallersmilebende aynıyım tatlım işteyim
berbat bi güne başladım yine..
sonum hayırlısı
hem hafta sonu hem soğuk hem de cnm hiç çalışmak istemio yhaaaa boshayallersmile
Şafağımız 124
Aşkımla uyandım yeni güne :asigim:
Günaydın kızlar...
abooo yanlış anlaşıldımgunaydın canım nasıl oluo kız ole :asigim:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
selaaaaammSelam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
abooo yanlış anlaşıldım
onun aramasıyla uyandım da... normalde bu saatte uyuyo olurdum kaydirigubbakcemile3
keşke onunla uyansam, gözlerimi açtığımda yanımda o olsa ahh ah:kedi:
ole desene kız bnde dıorum ızne falan geldı heralde nese ne guze bak askının sesıyle uyanmak :asigim::1hug:
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
h.g adaş oyunu kullandın mı bakayım :hulya:Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Adaşım daha sımdı grdım ne oyu bakımh.g adaş oyunu kullandın mı bakayım :hulya:
slmmmm canııım nasılsın :) :)
ole desene kız bnde dıorum ızne falan geldı heralde nese ne guze bak askının sesıyle uyanmak :asigim::1hug:
Adaşım daha sımdı grdım ne oyu bakım
iyyyim tatlım sen nasılsınnnnn?
yarama tuz basma yav, onunla uyandığım günleri özlüyorum çookk mafoldumben
sen evlisin maşallaahhşafak kaaç?