- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.221
ayy bi evlensek :asigim:
kadın milleti azmıs resmen ya bide erkeklere söleniyoruz
abowwww o nasıl oluyo yaaaa deli olurumm ben
şafağım atarsa Ankara acemiliğimizz inanamıyorum ne vakit ankara dicez derdim hepp :lepi:
hiiiiiiiiiiiiiiiii kız sen nasıl rahat duruyon böle ben cok kıskanc değlimdir ama anam bu fazla :dklava:
kesınlıkle oylee..askerlerın oldugu yerde daracık kıyafetler gıyen kadınlardan ne beklersın..kadın milleti azmıs resmen ya bide erkeklere söleniyoruz
şafağım atarsa Ankara acemiliğimizz inanamıyorum ne vakit ankara dicez derdim hepp :lepi:
canım napimm kıskanclık krizine girsem sadece kendıme zarar vermıs olurum..nısanlıma yansıtsam nolcak kı mecbur orda bıtırıcek askerlıgı..gelınce ben zaten konustururum anlarım hareketlerınden bısey yaptıysa hesabını sorar oyarımmmklava:
kesınlıkle oylee..askerlerın oldugu yerde daracık kıyafetler gıyen kadınlardan ne beklersın..
amacları zaten belli olyor öle yanii bune canım ayy gıcık oldum bak şimdi Allahtan ben öle bişey yasamadım yoksa bogardımklava:
oo o kadınların neler yaptıgını anlatsam sız bıle sınır krızı gecırırsınız ama ıcıme atıyorum hep..klava:
ayyy tatlım benim sen askerine şükretki böle dürüst ama ben şimdi sinir oldum valla ki yasamadım halde bide yasasam verem olurum sanırım alsanaalsanasmile
Kesin bu gece ruyamda hemsireler gorurummmmmm anowwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?