- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.221
Tabiki katilacazz hani nerde?????
link attinmi cnm?
link attinmi cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bi evlensek :asigim:
kadın milleti azmıs resmen ya bide erkeklere söleniyoruz
abowwww o nasıl oluyo yaaaa deli olurumm ben
şafağım atarsa Ankara acemiliğimizz inanamıyorum ne vakit ankara dicez derdim hepp :lepi:
hiiiiiiiiiiiiiiiii kız sen nasıl rahat duruyon böle ben cok kıskanc değlimdir ama anam bu fazla :dklava:
kesınlıkle oylee..askerlerın oldugu yerde daracık kıyafetler gıyen kadınlardan ne beklersın..kadın milleti azmıs resmen ya bide erkeklere söleniyoruz
şafağım atarsa Ankara acemiliğimizz inanamıyorum ne vakit ankara dicez derdim hepp :lepi:
canım napimm kıskanclık krizine girsem sadece kendıme zarar vermıs olurum..nısanlıma yansıtsam nolcak kı mecbur orda bıtırıcek askerlıgı..gelınce ben zaten konustururum anlarım hareketlerınden bısey yaptıysa hesabını sorar oyarımmmklava:
kesınlıkle oylee..askerlerın oldugu yerde daracık kıyafetler gıyen kadınlardan ne beklersın..
amacları zaten belli olyor öle yanii bune canım ayy gıcık oldum bak şimdi Allahtan ben öle bişey yasamadım yoksa bogardımklava:
oo o kadınların neler yaptıgını anlatsam sız bıle sınır krızı gecırırsınız ama ıcıme atıyorum hep..klava:
ayyy tatlım benim sen askerine şükretki böle dürüst ama ben şimdi sinir oldum valla ki yasamadım halde bide yasasam verem olurum sanırım alsanaalsanasmile
Kesin bu gece ruyamda hemsireler gorurummmmmm anowwwwwwwwwww