- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.121
susum o zaaman karar verelim her hafta birimiizi önerelim olur mugüzel fikira.s.a.s.
beni önerebılırsınız zevkle oturrrum :))))))
sıra sıra oturruz hepımızz
tmm babykem sıra ile her hafta birimizi önerelim miii cnmmm ben burdaki herkese çok sorular sormak istiommm aklinialirimsmile
şeffaf oda die bi topik varr cnm orada herkes oturan kişiyi soru yağmuruna tutuoben fransız kaldım ya banada açıklayın öle bişimi varmı topicdebilmiyorumkismile
bak o da güsel fikir şafakçıların şeffaf odası olur çook sayıda asker bekleyen var bana uyar babykemmmmkizlar ban ne diyecem?
Kendi aramizda yapalim oyle birsey??
her 3 gunde bir mesella birtane safak sayan güzel :)
Ozaman anket acariz.. 3 gun boyunca oylama olur..bak o da güsel fikir şafakçıların şeffaf odası olur çook sayıda asker bekleyen var bana uyar babykemmmm
bak o da güsel fikir şafakçıların şeffaf odası olur çook sayıda asker bekleyen var bana uyar babykemmmm
ne zaman başlıoruz babykemmm:kedi:Ozaman anket acariz.. 3 gun boyunca oylama olur..
ondan sonra her 3 gunde birtane safak sayan guzelimiz olur ha?
Ozaman anket acariz.. 3 gun boyunca oylama olur..
ondan sonra her 3 gunde birtane safak sayan guzelimiz olur ha?
ne zaman başlıoruz babykemmm:kedi:
olur tabi susum çok fazla asker bekleyen varrrr :hulya:ama ozaman fazla katılım olurmukııbilmiyorumkismile
Niye canim?? pazartesiye kadar anket acariz.. pazartesi baslariz ilk kisiyle?ama ozaman fazla katılım olurmukııbilmiyorumkismile
babykem sen aç anketiii ama isim belirleyelim 5 taneeeeNiye canim?? pazartesiye kadar anket acariz.. pazartesi baslariz ilk kisiyle?
burda en az 40 kisi vardir asker bekeleyen
Niye canim?? pazartesiye kadar anket acariz.. pazartesi baslariz ilk kisiyle?
burda en az 40 kisi vardir asker bekeleyen
kizlar ban ne diyecem?
Kendi aramizda yapalim oyle birsey??
her 3 gunde bir mesella birtane safak sayan güzel :)
bak o da güsel fikir şafakçıların şeffaf odası olur çook sayıda asker bekleyen var bana uyar babykemmmm
babykem sen aç anketiii ama isim belirleyelim 5 taneeee
Ben ben bennnnnnn...Banada uyar... :roflol: :teytey:
Yine bi haller olmuş kk yaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?