- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.101
Canlarım ya inş sizede sıra gelicek ben hala inanamıyorumki daha dün yolladığım ardından nasıl ağladığım günleri hatırlıyorum.Birileri bana alışıcaksın derdi sinir olurdum ya nasıl dayanılır diye ama öle bi dayanılıyorki .Hem o kadar gururlu ki asker beklemek gene olsa beklermiyim hahah yollamam kisempatiksalakcinni
Canlarım ya inş sizede sıra gelicek ben hala inanamıyorumki daha dün yolladığım ardından nasıl ağladığım günleri hatırlıyorum.Birileri bana alışıcaksın derdi sinir olurdum ya nasıl dayanılır diye ama öle bi dayanılıyorki .Hem o kadar gururlu ki asker beklemek gene olsa beklermiyim hahah yollamam kisempatiksalakcinni
kızlar haftaya cuma gecesi depük gecem herkesi bekliyorumm
Ben buraya ilk geldiğimde şafağım yeni başlamıştı. Böyle şafak 200 falan yazanlara ''aahhh ahh'' diyodum, bitirmişler resmen diyodum.. İmrenerek bakıyodum ... boshayallersmile
Çok Şükür Rabbim' e :Saruboceq:
bizlere de nasip oldu bugünlere gelmekbayanssulusmile
Darısı tüm şafakdaşların başına inşAllah olumunekankayizsmile
204 turkbayragi
grimsim bnm şafak 204ün altında imişş aşkım öle dedi hesaplayıp sölicekmiş bana :kedi:
ben izinleri düşmm cnm en son düşcem =)Bizimkine göre de 194 ama ben (+10) izinleride ekledim
kız üzülme bitcek tmm kabuş 300ler biraz zor geçio ama geçioooo eninde sonunda cnm bak bnm 200ler bitio 4 gün soraaaa boshayallersmileşafak 341 turkbayragi
hadi artık bit 300ler senağlama
1 depük gecesi dahaaaaaaaaa delikafadulden :teytey: a.s.
kızlarrr bakın ne dicem şeffaf oo da var ya oraya şafak kızlarından birini önerelim miiii daha ii tanırızzzz birbirimiziii güzzel ve özel sorularrr flnnn =) artık ece yapacak şeffaf odayı koltuğa oturmasını istediğimiz üyeyiiii eceeye özel msjla bildirebiliriz ne dersnz =)
kızlarrr bakın ne dicem şeffaf oo da var ya oraya şafak kızlarından birini önerelim miiii daha ii tanırızzzz birbirimiziii güzzel ve özel sorularrr flnnn =) artık ece yapacak şeffaf odayı koltuğa oturmasını istediğimiz üyeyiiii eceeye özel msjla bildirebiliriz ne dersnz =)
tmm babykem sıra ile her hafta birimizi önerelim miii cnmmm ben burdaki herkese çok sorular sormak istiommm aklinialirimsmileheee ben otururummm... cenem zaten dusuk uhUHAuhauaH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?