Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canlarım ya inş sizede sıra gelicek ben hala inanamıyorumki daha dün yolladığım ardından nasıl ağladığım günleri hatırlıyorum.Birileri bana alışıcaksın derdi sinir olurdum ya nasıl dayanılır diye ama öle bi dayanılıyorki .Hem o kadar gururlu ki asker beklemek gene olsa beklermiyim hahah yollamam kisempatiksalakcinni

İnşAllah canım a.s.
olumunekankayizsmile

Askerim haber ediyo mangal yapıcaklarmış veda babında :) bide izin istiyo delimi ne yaaa son günleri eğlensin iyice.Askerliği bu yüzden çok seviyorum aşırı bağlanıyolaropuyorumnanaktan

Canlarım ya inş sizede sıra gelicek ben hala inanamıyorumki daha dün yolladığım ardından nasıl ağladığım günleri hatırlıyorum.Birileri bana alışıcaksın derdi sinir olurdum ya nasıl dayanılır diye ama öle bi dayanılıyorki .Hem o kadar gururlu ki asker beklemek gene olsa beklermiyim hahah yollamam kisempatiksalakcinni

İNŞALLAH CANIM YA VALA COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ZOOOOOR BEKLEMEYEN ANLAMIOOO :1no2:

Ben buraya ilk geldiğimde şafağım yeni başlamıştı. Böyle şafak 200 falan yazanlara ''aahhh ahh'' diyodum, bitirmişler resmen diyodum.. İmrenerek bakıyodum ... boshayallersmile

Çok Şükür Rabbim' e :Saruboceq:

bizlere de nasip oldu bugünlere gelmek (: bayanssulusmile

Darısı tüm şafakdaşların başına inşAllah olumunekankayizsmile

204 turkbayragi

d73359f9bac1cde0fb7771c6a8911d45.gif

Ben buraya ilk geldiğimde şafağım yeni başlamıştı. Böyle şafak 200 falan yazanlara ''aahhh ahh'' diyodum, bitirmişler resmen diyodum.. İmrenerek bakıyodum ... boshayallersmile

Çok Şükür Rabbim' e :Saruboceq:

bizlere de nasip oldu bugünlere gelmek (: bayanssulusmile

Darısı tüm şafakdaşların başına inşAllah olumunekankayizsmile

204 turkbayragi

grimsim bnm şafak 204ün altında imişş aşkım öle dedi hesaplayıp sölicekmiş bana :kedi:

kızlarrr bakın ne dicem şeffaf oo da var ya oraya şafak kızlarından birini önerelim miiii daha ii tanırızzzz birbirimiziii güzzel ve özel sorularrr flnnn =) artık ece yapacak şeffaf odayı koltuğa oturmasını istediğimiz üyeyiiii eceeye özel msjla bildirebiliriz ne dersnz =)

1 depük gecesi dahaaaaaaaaa delikafadulden :teytey: a.s.

delikafaduldendelikafadulden
kızlarrr bakın ne dicem şeffaf oo da var ya oraya şafak kızlarından birini önerelim miiii daha ii tanırızzzz birbirimiziii güzzel ve özel sorularrr flnnn =) artık ece yapacak şeffaf odayı koltuğa oturmasını istediğimiz üyeyiiii eceeye özel msjla bildirebiliriz ne dersnz =)

o ne kızzbilmiyorumkismile

güzel fikira.s.a.s.
beni önerebılırsınız zevkle oturrrum :))))))
sıra sıra oturruz hepımızz:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Back