Saç Rengi ve Saç Boyama Işte saçım

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul

Arkadaşlar saçımın rengini yeni boyattım kuaförde açık kumrala. ama ben kızıllık pek sevmiyorum saçta yani dore tonu. sacımı koyu sarı yada küllü sarı tonu düşünüyorum bilginiz varmı loreal e boyat saçın açık zaten diyen oldu saç rengim açık gerçekten sizin fikirleriniz nelerdir lütfen bilginiz varsa yardımcı olun

Eki Görüntüle 373522 bende dorelik çok seviyorum ama zevk tabi saçınızı loreal exelance 7 ile boyayın sarımsı kumral elde edersiniz sakın küllü yada başka marka kumral boyamayın bu saçıda ararsınız tecrübeyle sabittir ama boyarsanız ilk yıkamada şampuan kullanmayın boya hemen akmasın ve mümkün olduğu kadar sık yıkamammaya çalışın renk tutsun 2. boyamayıda 15 gün sonra yapın renk otursun çünkü yıkadıkça alttaki dorelik çıkacaktır ancak birkaç boyamada elde edersiniz kesinlikle sarımsı küllü kumral gibi bir renk oluyor yani ayrıca küllü tercih etmeyin derim ama inanın bu saç çok güzel bol bol yıkayın boyayı akıtın bak dahada güzel olacaktır hemde boya yapmadan önce dorelik baya akmış olur daha fazla akmasını isterseniz herhangi bir kepekli saç şampuanıyla yıkayın boyayı çok güzel akıtıyor ayrıca saç kıremini uyguladıktan sonra 30 dakika kadar başınız kremli kalsın sonra durulayın saçınızın renginin açıldığını görüceksiniz o dorelik baya gider kolay gelsin
Eki Görüntüle 373516

Son düzenleme:

cnm ya tek istediğim sarımsı kumral saten ama bu 7 numara koyu değilmi yani bari açık kumrala boyasam bilmiyrm ama neolur yardım et

cnm ya tek istediğim sarımsı kumral saten ama bu 7 numara koyu değilmi yani bari açık kumrala boyasam bilmiyrm ama neolur yardım et
canım mesajı aldım ama benim özel mesaj hakkım daha yok onun için buraya yazıyorum burenk benim sürekli kullandığım bir renk forumda resmimde var şimdide 7.3 kullanıyorum zaten kumral doresini benim saçım daha açık olduğu için tabi daha açık sarı olmuştu sizin zemin koyu ama renk koyu kesinlikle değil siz boyanın kendisini görün zaten anlıcaksınız bence kademe kademe rengi açmaya gidin direk 8 veya 9 boyasanız zaten renk tutmaz hemde kızıllık olur gene küllü renk yap diyeceğim oda yeşil yeşil oluyor siz önce bu 7 noya boyayın zaten lorealin açık kumralı bu 8 veya 9 yok onlar sarı oluyor dorelikler gitsin saçınızda bir iki boyamada tonuda açılır sonra 8 veya 9 sarılara geçersiniz yavaş yavaş renk oturur malesef hemen olmuyor azcık sabırla bence güzel bir renk olur yok beklemek istemiyorum dersen saçın rengini açmaktan başka çare yok ben palette röfle setiyle saçımı açıp buna boyammıştım bildiğin sarı turuncu bir renkti üstüne bunu boyayınca zaten kutunun aynısı oldu ama saçı yıpratıyor tabi toparlaması biraz zor oldu sonra
resimler burda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/433367-kumral-saclar-icin-paylasim-alani-6.html

Son düzenleme:
cnm cok tşk ederim gerçekten yardımın için. ama bana hala koyu olcak gibi geliyor hani hep diyorlarya boyanın üstündeki renk tutmuyr bayağı koyu oluyr diye ondan çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…