İşte ojeleri kolay çıkartmanın yöntemi

gamzee35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
94
0
0
İzmir
Zor çıkan ojelerden hepimiz şikayetçiyizdir.Özellikle simli ve pullu ojeleri çıkartmak epey bir zaman ve aseton gerektirir.Ama yazacağım bu yöntem sayesinde artık kolayca çıkarabilirsiniz sizde. Ben denedim üstelik hiç bir oje kalıntısı kalmadı:76:
Öncelikle gereken malzemeler çok basit:
Alüminyum folyo
aseton
pamuk.
alüminyum folyoları bölüyoruz sonra tırnağınızı kaplayacak şekilde pamuklar yapıp üzerine bir miktar aseton döküyoruz(ben az dökmüştüm) daha sonra hava almayacak şekilde bu böldüğümüz alüminyum folyolarla her tırnağımızı kaplıyoruz.5 dakika bekledikten sonra bastırarak çekiyoruz yani siler gibi. tırnakta hiç ojenin kalmadığını sizde göreceksiniz.folyoda çok çok az bir ısınma oluyor.ama korkmayın belki farketmiceksiniz bile. hiç bir zararıda yok.ben önce sol elime uyguladım daha sonra çıkarttığım pamukları diğer parmaklarıma takıp aynı yöntemle sardım. alüminyum folyoyla sardığımız için ASETON UÇMUYOR bu yüzden diğer elinizi silmedede rahatlıkla kullanabiliyoruz.simli oje sürmüştüm ve bunlar çok rahat bi şekilde çıktı.Deneyince sizde anlayacaksınız.Resimler aşağıda sizlerle paylaşıyorum

Son düzenleme:
Duymamıştım önceden. Baya bir kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Teşekkürler bilgi için..

ben koyu bordo ojelerimi çıkarırken yaptım dün.gerçekten çok kolay çıkıyor.teşekkürler

oje uçmaz da aseton uçar şekerim :) o yüzden sarınca uçmasını önlemiş olyoruz güzel bi düşünce.

Tırnakların kenarında kalan özellikle koyu renk ojeler çok sinir bozucu olabiliyor.Ama denemek lazım :)) teşekkürler paylaımın için

biraz once kirmizi ojelerimi cikartirken denedim kizlar gercekten kolay cikiyor.genelde cikarttiktan sonrada kenarlarda falan belli olurdu koyu renk oje cikarttigim, ama suanda hic bisey yok sanki hic surmemisim gibi tertemiz oldu.bilgi icin tesekkurler.

ya ben denedim bunu dün akşam arkasındanda açık renk bi oje sürmeyi planlıyodum hattaaa ama süremi,yorummm çünkü folyoları çıkardım bide ne göreyim tırnaklarım resmen yeşil pastelin yeşil ojesi vardı normal aseton ve pamukla silince hiç leke bırakmayan oje aliminyum folyaya sarınca yemyeşil oldu tırnaklarımnasıl temizliycem şimdi ben onlarııııııı

normalde bende hiç öyle bir şey olmadı gayet güzel çıkartıyor.Bastırarak cekmen gerekiyor ama onunlada bi ilgisi olduğunu sanmıyorum.Çnkü bazı ojeler tırnakta renk bırakıyor. Mesela kırmızı oje sürdüğümde tırnaklarımda kırmızı lekeler oluyor.Bu pamukla silincede öyle oluyor.

ayrıca aliminyum folyonun içine pamuk koydunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…