• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte oje sürmenin kolaylığı:) (resimli)

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
Sally Hansen de trendi yakalamış ve ‘nail art’ kalemleri çıkartmış.Çizim yapmaya olanak sağlayan ucu ve 8 renk seçeneği var.

$20090311-1dqd4kh9h69xgn7bktwhuexnqf.preview.jpg
Türkiye’de satışa çıktı mı, emin değilim.
$2.jpg
Çıkmadıysa da buradan yetkililere seslenirim:“Dünyada modası geçse bile ‘french’siz edemeyen, “nazar boncuğu motifi” kreasyonları yapmak için yanıp tutuşan milyonlar yaşıyor bu coğrafyada.Getiriniz, pişman olmayacaksınız!”
$3.jpg

Son düzenleme:
geçen bi başlıkta bunu french için olanını görmştüm
gerçekten çok orjinal bişi:)

aslında oje değil ama french kalemi çıksa Türkiyede çok süper olur çünkü french i fırçayla yaparken çok zor oluyor ve bende frenchi çok seviyorum:16:

Son düzenleme:
aslında oje değil ama french kalemi çıksa Türkiyede çok süper olur çünkü french i fırçayla yaparken çok zor oluyor ve bende frenchi çok seviyorum:16:

aslında biçok sitede ince uçlu tırnak fırçaları satılıyor onlarlada french yapılabilir:) bi geçişte dümdüz oluyo

E bunlar çok uzun zamandır var claries lerde mavalada adını hatırlayamadığım french yüzüğü üreten firmada
kendi ince uçlu fırçamızla da yapılır gerçi illa bu kalemlerden almaya gerek yok ya da ince uçlu ojelere

Back