• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Kenan Işık'ın son durumu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
İki yıl önce beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın yardımcısı Fuat Torlak'tan sanatçının sağlık durumu ile ilgili açıklama...

kenan_isik.jpg

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın vefat ettiği yönünde sosyal medyada yer alan haberlerin doğru olmadığı bildirildi.

Işık'ın yardımcısı Fuat Torlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

sanatçının sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ve tedavisine evinde devam edildiğini söyledi.

Torlak, "Sosyal medyada 'Kenan Işık vefat etti' şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" diye konuştu.

Işık, yaklaşık 2 yıl önce beyin kanaması sonucu bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Sanatçı, 4 saat süren operasyonun ardından bir süre yoğun bakım servisine alınmış, daha sonra da Almanya'nın Allenzbach kentinde tedavi görmüştü.

Şimdi ne durumda gerçekten çok merak ediyoruz.
Ne yazılı bir açıklama ne bir resim. 2 yıl oldu hala dönmedi.Enteresan gerçekten.
Allah şifa versin.

zaten sosyal medyada her yıl vefat haberi yapılan bi kaç ünlü var biri de Kenan ışık

dileğim acılarından biran önce kurtulmasıdır

Birisi olmeden olduren tek ulke biziz heralde Munir Ozkula da yaptilar kac kere oldu haberi ama yasiyor, insan kesinligini bilmeden nasil boyle haber yapar ailesi nasil uzulmustur kim bilir bu haberlere bende cok uzulmustum cok sevdigim birisi Allah sifa versin insallah son durumu nasil acaba :/

Son durumu nasılki hiç bilgi yok durumu hakkında.

Bir teyzemi bu yıl daha 46 yaşında aniden kaybettik beyin kanamasından. Diğer teyzem de beyin kanaması geçirdi 5 yıldır hasta çocuk gibi.

Hangisine daha çok üzüleceğimi bilemiyorum ben. Çok zor hem yakınlarına hem ona.

Teyzeme de Kenan Işık'a da çok acil şifalar dileyelim..

hayır vefat etmeyen adamı niye vefat etti diye haber yaparlar amaç ne ?

Kendisini cok seviyorum. Rabbim saglik sihhat versin, isallah en kjsa zamsnda iyilesir.

Back
X