Söz Kesimi Iste Kardesimin SÖZÜÜÜÜ *16.06.2012*

Ayy ALLAH tamamina erdirsin insallah..kardesin nekadar dogal ya.gösteristen uzak bir söz olmus.cok begendim.böyle günlerde nekadar heyecan oldugunu siz daha bilirsiniz tabiki ama böyle dogal olmasi eminim heyecani azaltmistir.bazilarinkinde kiyafet ortam cok kalabalik oluyo öyle olunca daha cok heyecan ve stres oluyodur eminim.ay heyecan yaptim bende simdi.üniversite sinav sonuclari aciklaninca insallah benimde yakindir

Çok yakışmışlar, kardeşin çok tatlı olmuş maşallah diyelim nazar değmesin. Mutlu olsunlar inşallah :)tuz serptiğinide koymuşsunuz çok tatlısınız yaaa....en kötü gününüz böyle olsun

sözde abiye giyilmesinden yana degilim, elbisesi tam uygundu bence. bazilari sevmedi, herkesin zevki ayri tabikide.
COK kalabalik bir ortam olsaydi daha farkli birsey secerdi tabiki.
dileklerin icin tsk ederiz amin insallah
darisi senin basina ozaman cnm :)

cok tskler nazar degmesin tabi :))
tuzsuz olmaz tabi

kardeşin peri kızı olmuş çok tatlı allah tamamına erdirsin ama kendisini saçını makyajını kıyafetini hanım hanımcıklığını çoook beğendim

kardeşin peri kızı olmuş çok tatlı allah tamamına erdirsin ama kendisini saçını makyajını kıyafetini hanım hanımcıklığını çoook beğendim

Kardesim cok tsk ediyor amin sagol

Bayıldım bayıldım ya çok tatlılar ,Allah mutlu etsin. :) Her şey çok güzel görünüyor. Sözlüsünün kahvesine tuz atmış sanırım, ben de ilerde öyle yapmayı düşünüyorum inşallah olursa. :)

Cook tsk ederiz kizlar

maşallah çok yakışmışlar.. kardeşinin kıyafetı de cok hoş sade ve şık .. tek taşı da cok kibarmış Allah mutlu etsin

maşallah canım kardeşinde çok güzell birbirlerinede çok güzel yakışmışlar, allah nazarlardan saklasınn
kaderleride yüzleri gibi olsunn
ama ben en çok kardeşinin frenchlerine bayıldımm, bu konusa biraz takığımmm daa

herkese tsk ediyoruzz :))) amin aminnn

bencede cok cici olmuslarrr Allah simdiden bir yastikta kocatsin ve kardesini bu kadar dusunmen cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…