İşte hava korsanını gölgede bırakan o adam!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Hava korsanını gölgede bıraktı
Dünya gündemine oturan Mısırlı hava korsanının eski eşi için uçak kaçırması olayı bir anda uçaktaki yolculardan birinin hikayesine dönüştü. Hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın uçakta selfie çektiği genç adam hava korsanını hatta uçağın kaçırılması olayını bile gölgede bıraktı.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Dış Haberler/milliyet.com.tr

Dün Mısır'ın İskenderiye kentinden başkentKahire'ye gitmek üzere havalanan yolcu uçağını kaçıran kava korsanının ilginç hikayesi uçaktaki bir yolcunun hikayesi tarafından deyim yerindeyse sönük kaldı. Dünya medyası bir anda ilgisini hava korsanından korsanla selfie çeken adama yöneltti.

Hava korsanıyla selfie çeken İngiliz Ben Innes'in fotoğrafı twitter'dan paylaştığı ortaya çıktı. 26 yaşındaki Innes, sağlık ve güvenlik uzmanı olduğu belirtiliyor.

Innes, hava korsanı ile çektirdiği selfie sonrasında, uçaktan kaçarak uzaklaşan yolcular arasındaki görüntüleri de olay oldu.

Dünyayı ayağa kaldıran hava korsanı Seyfettin Mustafa'nın, uçakta kimliği bilinmeyen bir şahısla görüldüğü fotoğraf önce, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde yayınlandı. Innes uçakta alıkonulan 4 yabancı uyruklu kişiden birydi.

HAVA KORSANIYLA NASIL SELFIE ÇEKTİ?

Herkesin merak ettiği soruya Innes kendi yanıt verdi. Olayların sonlanmasının ardından açıklama yapan Innes, kabin personeli aracılığıyla hava korsanına selfie çektirmek istediğini ilettiğini ve korsanın bu isteği kabul ettiğini ifede etti.
http://www.milliyet.com.tr/hava-korsanini-golgede-birakti/dunya/detay/2218301/default.htm

Bu sıradışı genç adam hava korsanıyla çektirdiği selfienin bugüne kadar çektirdiği en iyi selfie olduğunu da söyledi.

selfie çeken de sağlık ve güvenlik uzmanıymış iyi mi, ölmeden önce hayatımın en iyisi selfiesi

Bence hava korsanındaki yüz ifadesi "kekliyorum ama yiyor musunuz?" gibi..
Olayın ciddi olmadığını adam anlamış yoksa ortam nasıl olsun da bunu demeye cesareti olsun. Kesin olarak kurtulacağını düşünüyormuş demek ki.

olabilir belki güvenlik uzmanı olduğundan çözmüştür olayı ya da şu rusya da düşen uçağın pilotu gibi, (çakılmadan önce son sözleri, bir iki bye bye dı ya), yapcak bişey yok moduna girmiştir

yazık ya o kadar insan neler yaşadı kimbilir. bir aptal yüzünden.

selfie çeken de sağlık ve güvenlik uzmanıymış iyi mi, ölmeden önce hayatımın en iyisi selfiesi

Elindeki saglik diplomasina guvendi sanirim. "Kalbimden kursun yersem suni tenefus yaparim kendime/ kalp masajiyla hayata dondururum kendimi" diye dusundu sanirim.
Okumus olmak onemli..

O surat ne öyle baktıkça gülesim geliyor koskoca adam olacak bir de

Ölmeden önceki son sözlere iyi bir örnek:
Şimdi çok cesurca bir şey yapıyorum veeee hava korsanını benimle selfie çekmeye zorluyorum

evet bazen küçücük bir ayrıntı çok büyük olaylara neden olur yada olmaz bence oda bunlardan biri

misal geçen günlerde köprüde intahar eden adama o iki kadın atlayacaksan atla demesseydi belki adam daha yaşıyor olacaktı

Ben hepdinden çok adamın karısını merak ediyorum haber kanallarında göremedim kendilerini. Nasıl bir güzellikmiş ki uğruna taksi değil otobüs ya da vapur değil koca uçak kaçırılmış

Ben hepdinden çok adamın karısını merak ediyorum haber kanallarında göremedim kendilerini. Nasıl bir güzellikmiş ki uğruna taksi değil otobüs ya da vapur değil koca uçak kaçırılmış
hani mecnuna demişler ya leyla çok çirkin oda benim gözümle bakmıyorsunuz demiş.kesin öyledir ahada gerçek leyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…