• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Işte Gençlikve Güzellik Iksiri C Vitamiinli Krem

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
ARKADAŞLAR BU AKŞAM HABERLERDE DUYDUM BUTUN DUNYA STARLARININ KULLANDIGI BIR C VITAMINI DUYDUM BU KREM SELULITTEN TUTUN DA CILT KIRISIKLIKLARINA KADAR HERSEYE IYI GELIYOR BIR DERMATOLG ANLATTI HABERLERDE UGUR DUNDARIN KI OLDUGU ICIN BIRAZ DA GUWENDIM ACIKCASI SIZLERIN BU KREMIN MARKASINA WE NEREDE SATILACAGINA DAIR BIR BILGINIZ WARMI HABERLERDE ADINI WE NEREDE SATILDIGINI SOYLEMIYORLAR HAWADA KALIYOR ISTE BOYLEa.s. BENIM TAHMINIMLE ECZANEDEDIR ANCAK TAM BILMIYORUM NEYSE ARKADASLAR SIZLERI BILGILENDIRMEK ISTEDIM EN GUZEL HANIMLAR KK NIN OLSUN DIMI AMA:)

insallah Arkadaslar Arastirmislardir Yaa Bence Suupper Bise Gibi Gozukuyrr

Bende izledim o haberi.Hemen internetten araştırdım ve buldum.İlacın adı BOOTS No 7 Refine&Rewind Intense Serum (Boots No 7 Güzellik Serumu/Kremi 30ml) Valla internettende satılıyo 59,00 YTL.Fiyatı bana çok ucuz geldi.Burdan spariş verirken bi düşünmek gerek.Taklit olabilir.Aman dikkat.

biz de annemle izledik bu haberi. annem de ismini çok sordu.
nerelerden bulabilicez bu kremi arkadaşlar?
internet benim pek kullandığım bi alışveriş yöntemi değilde..

bence de ınternet ıı bır cozum degıl guncel tutalımda konuyu barı bulan arkadaslar burdan bıze yardımcı olsunla lutfeeeeeeeeeeeeen bulalım bu urunu[/B]

Arkadaşlar yazılanları okumuyomusunuz ya.O ürünün adını internetten araştırdım ve buldum yazdım diyorum.Vardır bi bilen ya falan diyosunuz.Valla çok ilginç geldi.Önce bi yazılanları okuyun isterseniz.

Bende izledim o haberi.Hemen internetten araştırdım ve buldum.İlacın adı BOOTS No 7 Refine&Rewind Intense Serum (Boots No 7 Güzellik Serumu/Kremi 30ml) Valla internettende satılıyo 59,00 YTL.Fiyatı bana çok ucuz geldi.Burdan spariş verirken bi düşünmek gerek.Taklit olabilir.Aman dikkat.

Bu ürününle ilgili bilgisi olan alıp kullanan varsa lütfen cevaplayabilirmi?nerden alabiliriz

arkadaşlar,
bu kremle ilgili dün de bir gazetede haber çıktı, okudum. antiaging kremi olarak dünyada bilimsel olarak kanıtlanan ilk krem olma özelliğine sahip. Markanın kendi sitesinde tüm bilgileri bulabilirsiniz. boots.com sitesinde 30 ml serum 19.75 gbp'ye satılıyor. Yerli internet sitelerinde de mutlaka vardır. Fiyatını kıyas etmeniz için bu siteyi önerdim.
Krem mi yoksa serum mu almak daha faydalıdır, onu bilemiyorum.. :sm_confused:

Merhaba hanimlar! Boots No7 Protect & Perfect beauty Serum Ingiltere'de de basinda cok yer aldi ve kullanicilarin yorumlari cok iyi. Biz Londra'dan isteyen kisilere bu tur urunleri hizmet bedeli karsiligi postalayabiliyoruz. Londra'dan bu sekilde bir cok urunu postalama imkanimiz var. hatta su anda populer urunlerde biri de yine burada pazara surulen Selulit Eritici Korse. urun rafa ciktiginda 30 dakika icinde tuketildi.

Back
X