Gelinlik Modelleri işte gelinliğim:))

oren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
145
7
118
Malatya
bvşıhvıyfşioh,phı
jh

Eklentiler

• $20130515_IMG_0765.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 158
  • $20130515_IMG_0772.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 150
  • $20130515_IMG_sonn.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
mutlulukla giy inşallah canım..çok güzel.. özellikle de arkası çook hoş

Öncelikle verdiğiniz kararlarda attığınız adımlarda Allah yardımcınız olsun ,hep mutlu,sağlıklı mesut olun, herkez için yüreğindeki duası kabul olsun (amin) Gelinliğinizin özellikle dantel işlemesi çok hoşuma gitti , ucuz durmuyor bazı danteller gibi , şık ,gösterişli . vücudunuza da yakışmış gelinlik seçiminiz..Güzel bir düğün ve ömür geçirmeniz dileğiyle.

Çok begendim gelinligini ve cok yakısmıs mutluluklar

Allah razı olsun arkadaşlar beğenmenize çok sevindim çok mutlu oldum:)) tam net fotoğraf çekemedik üstünde swarovski taşlar çok güzel parlıyor:))
çok pahalı danteller kullanamadık malesef toplam 1500 e dikildi gelinlik ama dantellerin kaliteli göstermesine de ayrıca sevindim:)

Özellik sırt kısmından çok hoşlandım. Güle güle giy tatlım. Bi ömür mutlu, huzurlu yuvan olur inş.

gelliğin önü arkaya göre çok kapalı olmuş ama güzel bir gelinlik mutluluklar

çok güzel güle güle giyin bende böyle bişiy istiyorum daha karar vermiş değilim ama:)
ben çok araştırdım bi kere straplez istemiyodum hem fiziğim müsait değil hem de rahat edemem die düşündüm. balık modelleri düşündüm ama o da uymaz fiziğime boyum 168 daha uzun olsaydım düşünecektim. en sonunda böyle bişeye karar verdim. içime sindi açıkcası şimdi bakıyorum fotolara da acaba kolunda değişiklik mi ypsam?

Ben çok beğendim. Kibar bir dantel seçmişsiniz çok hoş durmuş. Arkası özellikle süper görünüyor. Bence çok değişiklik yapmayın bozulur gibime geliyor. Mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüze göre olur inşallah.

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. bilmukabele:)

Son düzenleme:
Aaaaa benim gelinliğime çok benziyooorr. Kolu biraz daha inceydi sadece. Ben çook beğenerek giydim, herkes de bayıldı, çok yakışmış sana da, mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…