• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim.

happiess

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
57
0
286
Ankara
Güpür üzerine işlenmiş taş modelli.(tahsin kahyaoğlu)

Eklentiler

• $Başlıksız-2.jpg
    $Başlıksız-2.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
benim zevkime uygun değil. beğenemedim.
önemli olan senin beğenmen.
mutluluklar dilerim.

altı güzelde üstü ben de beğenmedim
tabiki senin begenmen onemlı herkesın zevkı farklı
mutluluklar dılerım

bende pek begenemedim cnm ya üst kısmını ama zevk tercih meselesi tabi önemli olan senn bgenmen

Benim üst kısım hoşuma gitti. Saçlar toplu olursa, daha de hoş duracak gibi geldi. 2-3 parmak aşağıdan başlasa çok mu dekolte olur acaba?

Alt kısım, tam ayaklara kadar görünmediği için tam karar veremedim. O kabarıklıklar, kolların bittiği yerden itibaren başlasa belki daha hoş gözükecek.

Duvağı çok sevdim.

Güle güle giyin, mutluluklar dilerim.

Teşekküe ederim.Bide kalın askı eklettirdim.Askı kollara düşecek biraz.Arka kısmı kuyruklu.

Son düzenleme:
alt kısmı begendim ama üstteki taşlar pek hoşuma gitmedi..
bide sanki göğsü biraz fazla kapalı bi iki parmak daha aşada olsa daha hoş dururdu bence..
şimdiden mutluluklar bu arada canım:34:

bence hiç güze değil hiç beğenmedim tbi zevk meselesi allah mesut etsin :1:

Benim üst kısım hoşuma gitti. Saçlar toplu olursa, daha de hoş duracak gibi geldi. 2-3 parmak aşağıdan başlasa çok mu dekolte olur acaba?

Alt kısım, tam ayaklara kadar görünmediği için tam karar veremedim. O kabarıklıklar, kolların bittiği yerden itibaren başlasa belki daha hoş gözükecek.

Duvağı çok sevdim.

Güle güle giyin, mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim sena01.saçları bende toplu düşünmüştüm.

Farklı renkli taşlar ilginç olmuş ama ben olsam böyle bir gelinliği tercih etmezdim yine de sen beğendiysen her bişeycik olur =) Allah mesut etsin canım =)

Farklı renkli taşlar ilginç olmuş ama ben olsam böyle bir gelinliği tercih etmezdim yine de sen beğendiysen her bişeycik olur =) Allah mesut etsin canım =)

Aslında taşlar renkli değil ama ışığın kırılmasıyla renk oluşuyor. Normalde saydam taşlar.Teşekkür ederim.

çok şık canım farklı hoş,herkes birbirinden ne görse öyle yapıyor sade olacak aysira pronovias deniyo ama ....kaç kişinin gücü var Allah aşkına,çakmaları da bağırıyo...mankenlerde güzel duruyo o modeller herkese gitmez ama bu gelinlik sana oturmuş...en azından kendi çizgin var :3:

Ben taşlı gelinlikleri tercih etmediğimden bu gelinlik zevkime hitap etmiyor. Ama taş seven olduğumu varsayıp yorum yaparsam, bence dekolte kısmını o kadar yukarda tutmamalısın derim. Hani straples açık karşılanıyorsa sen de straples giyinmeseydin, çok güzel kollu modeller oluyor onlardan baksaydın diye düşünmüyor değilim. askı da eklenecekmiş madem, o yüzden kesinlikle üstü daha aşağıya oturtmalısın.

ayrıca toplu saç her zaman gelinde bir numaradır bana göre.

çok şık canım farklı hoş,herkes birbirinden ne görse öyle yapıyor sade olacak aysira pronovias deniyo ama ....kaç kişinin gücü var Allah aşkına,çakmaları da bağırıyo...mankenlerde güzel duruyo o modeller herkese gitmez ama bu gelinlik sana oturmuş...en azından kendi çizgin var :3:

çok sağol cnm.Bende öyle düşünmüştüm. teşekkür.

Bu da ayakkabım. Diğer açıdan gelinlik.

Eklentiler

• $Görüntü059.jpg
    $Görüntü059.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görüntü056.jpg
    $Görüntü056.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 52
  • $Görüntü060.jpg
    $Görüntü060.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 50
şimdiden mutluluklar dilerim sana..forum ortamı olduğu için mecbur yorum yapıyoruz benimde tarzım değil..ama sen beğendinya bizim beğenip beğenmememiz önemli değil..tadını çıkarmaya bak..:40:

Back