amin canım amin, ne güzel dualar etmişsin öyle opuyorumnanaktancanım çok zarif durmuş üstünde ve oturmuş çok beğendim eteğini çok hoş olmuş canım Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah ayakkabılarım da çok cici duvağında çok cici canım Rabbim tamamına erdirsin.
canım benim çok teşekkür ederim, inana nasıl olucak diye hep merak ettim durdum, ama içime sine sine giyicem kesinlikle çok beğendim bende.ayy süper ya bayıldım gerçektende okadar zarifki gelinlik işte bu ya:lepi:
ben bu bel kısmındaki drape olayına hastayım zaten:kedi: her bir detayı süper olmuş allah içine sindirsinopuyorumnanaktan
allah hayırlı geçim versin,bir yastıkta kocatsın,dünyada da ahirettede ebedi saadet versin inşallah:Saruboceq::gitme:
sağol balım benim kocaman öpüyorum seni kocaman, çok daha güzelleri seni bulsun Şenizah canım benim :asigim: maşşallah sana ya :asigim:
bir içim su olmuşsun tatlım, ömür boyu mutlu ol sen emi :asigim:
çok sağol canım darısı sana inşallahopuyorumnanaktancok guzel oturmus ustune begendım ben :)
mtluluklrrr
amin teşekkür ederim opuyorumnanaktançok zarif bir gelinlik...ve çok yakışmış..
bir ömür boyu mutluluklar dilerim.... opuyorumnanaktan
çok güzell gerçekten maşallah canımmm gerçekten bak....
çok sağol şeker opuyorumnanaktançok güzelmiş canımm çok beğendimm
canım benim canım çok sağol inşallah Şenizçok beğendim gelinliğini cnm benim ayyakabılarında çok şeker Allah sinerli giymeyi nasip etsin sağlıkla mutlulukla giy inşallah
amin inşallah, hem Allah neden benimkine sabır versin ki ben onu anlamadım :uhm:gelınlıgın cok guzel sende cok zarıfsın Allah damat asabır vere:)
2 cıhan mutlu ol inşş
yazarım tabi ne demek, yok canım büyük değil sadece bi kaçını ilikledim o yüzden öyle gözüküyor. ben istedim düğme olsun diye çok zarif duruyorlar.canim
gelinligin cok duru cok guzel
arkasindaki cicek ve islemesi da cok harika olmus.
arkada verilen detaylari cok severim ben zaten..
sadece sirtinin dugmelerine takildim ben biraz.. sanki biraz buyuk olmus o dugmeler.
umarim sen memnunsundur.
ayakkabinin altina ismimi yazar misin bi de :))
olsun tabi deli ŞenizBenim de olsun muu :kedi:
sağol canm çok sağol opuyorumnanaktancok güzel bir gelinlik arkası cok güzel önden de süperrrrr
ay hayret sen kolay kolay bişey beğenmezsin ama kaydirigubbakcemilesüperrrr
arka kısmına bayldımm ayakkaıların cok guzell duvak harıkaı gnlerde gıy balamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?