Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iki kat duvağım, yok kapanmıyor ona göre ayarladık gerçekten güzel olmuş mu ay çok heycanlandım ben yaaa :kedi:cANIMMMMMM maşallahhhhhh Allah güle güle giymeyi nasip etsin çok güzel özellikle arkasındaki çiçekler çok değişik olmuş....duvağın kısa mı uzun mu? o gülleri kapama derim..
amin canım dilerim Rabbim sana daha güzellerin, nasip etsin ŞenizHerşbişeyin ayrı güzel.Tam benim tarzım bi gelinlik.İçinde çok güzel gözüküyorsun.
Bir ömür mutlu olmanı dilerim opuyorumnanaktan
canım ayarlayamıyorum, boyutu nasıl olcak anlamadım ben ona takıldım zaten biraz.Selcimmmm resimler çok büyük sayfa çok kayıyor düzenlersen çok daha iyi olacak
Aman Allahımmm gelinliğin tam benim istediğim tarzdaaa :asigim:
Vallahi çok beğendim hatta iznin olursa kaydetmek istiyorum bilgisayarıma, bana da lazım olur bir gün inşallah :kedi:
Rabbim utandırmasın, ağız tadı ile geçirmeyi nasip etsin düğünü.
Bir ömür boyu mutluluklar bebeğim a.s.
Ayakkabının altına ismimi yazar mısın :kedi:
Düğün fotoğraflarını da bekliyorum opuyorumnanaktan
yaaa ayarlayamıyorum boyutunu, mod falan bulursam haber vericem rica edicem o yapsın.işlemeler falan çok hoş olmuş canım
ayakkabında çok şekermiş
resimlerin bi çoğunu göremedim açılmadı çünkü
hala beklemedeyimm
inşalah huzurla mutlulukla taşırsın gelinliğini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol zemus kafam sağol çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim Şenizçok güzel canım .. melekler gibi olmuşsun.. maşallahhh...
canım ayarlayamıyorum, boyutu nasıl olcak anlamadım ben ona takıldım zaten biraz.
çok teşekkür ederim, ne demek kaydet tabi. ve inanmicaksınız, sadece 2 provada oldu bu gelinlik :lepi:
deniyim canım bakalım bi yapabileceğimi sanmıyorum ama :sinifsinif:Şanslısın demekki kuzucumm
Hep böyle şanslı ol inşallah
Ay bayıldım yemin ederim nazar edeceğim diye korkuyorum
Sanki benim istediğim gelinliği beynimden okumuş da aynen diktirmişsin
Çok seviniyorum senin adına bitanem çokkk
Resimleri 640x480 falan yaparsan tam olur