• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evlilik yarışmasının gercekleri!!!

Zeyert1204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
1.291
513
73
Kısmetse Olur ifşa edildi skandal gerçekler
Kısmetse Olur yarışmacıları ifşa edildi. Ayça evli çıktı sevgilisi Emre de manken. Duygu ve Melis dizi oyuncusu, Cansel ve Daniella da cast ajans ürünü. İşte Kismetse Olur gerçekleri.

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışması baştan sona oyun çıktı. Kısmetse Olur'daki tüm gelin ve damat adayları oyuncu ajansı ürünleri çıktı.

Evdeki gelin ve damat adaylarının birbiriyle tanışmadığı öne sürülüyordu. Bu da yalan çıktı. Meğer hemen hepsi birbiriyle tanışıyormuş. Dahası sözde gelin adaylarından biri de evli çıktı.

İşte Kısmetse Olur yarışmasındaki skandal gerçekler;

SERHAN ÇELİKER GERÇEKTE KİMDİR?
serhan-celiker-kimdir-mankenlik-resimleri-klipjpg.jpg
Maço erkek rolü kesen Serhan Çeliker'in mankenlik yaptığı ve yarışmadan yarışmaya zıpladığı belgelendi. Bu Tarz Benim programına katıldığı belgelenen Serhan Çeliker, kıyafetler için de mankenlik yapıyor. 2 klipte oynayan Serhan Çeliker en son Arto'nun klibinde boy göstermiş.

Kısmetse Olur evinde kimsenin birbiriyle tanışmadığı öne sürülüyordu. Ancak resimler ortaya çıktı ki Serhan Çeliker ve Emre tanışıyor. Üstelik ikisi de modellik yapıyor ve yakın arkadaşlar.

AYÇA BEĞEN GERÇEKTE KİMDİR?
Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen ise evli çıktı. Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti. Gerçekte ise 31 Temmuz 2015 tarihinde evlenmiş.

ayca-begen-kimdirjpg.jpg
Üstelik bir kaç ay öncesine kadar da eşiyle olan boy boy aşk resimleri bulunuyor. Yani iddia ettiği gibi bekar değil hala evli. Ayça'nın kocası Küçük Ağa dizisinde rol almış o da bir oyuncu.

EMRE UBEYLİ GERÇEKTE KİMDİR?
emre-ubeyli-kimdir-mankenjpg.jpg
Sadece Ayça ve Serhan değil. Yarışmacıların tamamı bir aldatmaca ürünü. Emre Ubeyli gerçekte bir manken. Serhan Çeliker ile yakın arkadaşlar.

MELİS BUSE BETYAKAN GERÇEKTE KİMDİR?
melis-buse-kismetse-olur-gercekte-kimdirjpg.jpg
Melis Buse Betyakan ise gerçekte cast ajansı üyelerinden biri. Melis Buse daha önce ekrana gelen yarışmalarda boy göstermiş. Bana Herşey Yakışır ve Vay Arkadaş programlarına katılmış.

ADNAN VE MELEK ÇELEBİ GERÇEKTE KİMDİR?
kismetse-olur-adnan-bu-tarz-benimjpg.jpg
Adnan Kısmetse Olur yarışmasıyla birlikte Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılmış. Gelin adaylarından Melek ile de yakın arkadaş oldukları belgeli. Hem Adnan hem de Melek oyunculuk ve mankenlik yapıyorlar.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKTE KİMDİR?
kismetse-olur-cansel-cordukjpg.jpg
Kısmetse Olur evinin bir diğer gelin adayı olduğu söylenen Cansel Çördük de oyuncu çıktı. Cansel Çördük, Çılgın dersane filminde rol almış.

DANIELLA GERÇEKTE KİMDİR?
daniella-kismetse-olurjpg.jpg
Kısmetse Olur gelin adaylarından Daniella da sahte çıktı. TRT'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde oynayan Daniella, bir Arap klibinde de boy göstermiş.

CEYDA KIRICI GERÇEKTE KİMDİR?
ceyda-kirici-kimdir-elelejpg.jpg
Ceyda Kırıcı da dümenin içinde. Kısmetse Olur gelin adayı damat adaylarından Adnan ile hayli yakınmış. Ceyda ve Adnan'ın tanışıyor olmaları bir yana elele fotoğrafları var.

MEPTAP TAŞKIRAN GERÇEKTE KİMDİR?
mehtap-taskiran-kimdirjpg.jpg
Kısmetse Olur evinde 'kötü kız' rolü kesen Mehtap Taşkıran da gerçekte bir oyuncu ve model. Mankenlik fotoğrafları da bunun kanıtı oldu. O da cast ajansına üye.

TANKUR DENKER GERÇEKTE KİMDİR?
tankut-denker-kismetse-olur-kimdirjpg.jpg
Tankut Denker, Amerika'dan geldiği iddia ediyor ancak Türkiye'deki programların müdavimi çıktı. Daha önce bir yemek yarışmasına (Şeflerin Düellosu) katılmış ve o yarışmada birinci ilan edilmiş

Ben şaşırmıyorum survivora bile katılmak için en azından nette bi popiliğin olmalı gönüllü olmak için bütün programlar böyle gerçek halktan kimse yok

Zaten halktan biri girse o kadar prof olamicagi icin bilerek hepsini casttan aliyolar cogu yarismada bu boyle arkadaslar. Ciddiye alip izlememeliyiz şahsen ben arada bi isim yoksa gulmek icin izliyorum

Aman nolmuş sanki maksat beyin hücrelerini öldürüp düşünemeyen, boş işlerle uğraşan bireyler yetiştirmek değil mi ha oyuncu ha değil farkı yok ki, izleyen dizi izler gibi izler çok da önemli değil

Aynen kızlar tüm yarışmalar bir kurgudan ibaret zaten. Izliyorum arada can sıkıntısından yarışma olarak değilde diziymis gibi izliyorum

arada denk geliyorum bu programa melis oyuncu da olsa gerçekte tam bir zır deli:KK53:

acilen ruh ve sinir hastalıklarına kapatılması lazım

Başlamadan tahmin etmiştim zaten sosyal medyadan da sonradan sahte olduğunu biliyordum saçma bir program. Türk milletini bile bile niye kandırıyorlar anlamış değilim.

Arkadaşlar konuşmaları haraketleri zaten ilk baştan itibaren samimiyetsiz geliyordu bana. Sonra int. Bu gibi haberleri görünce izlemedim.

ben başından beri bildiğim halde vakit geçsin diye izliyorum bi de bağımlılık yapıyor :D
ama ceyda kadar kötü bir oyuncu görmedim..

Aynen öyle ben dde can sıkıntısından başladım meraktan devam ettim izlemeye yalnız güzel oynuyorlar Ceyda dışında hele Melise çok gıcık oluyorum

O degilde aycanin kocasi tum bunlara nasil izin vriyor?
Emreyle buyuk asklarini herkes duymustu.
Sonra eski nisanlisiyla gorusmusmus.
Emre vazgecmisti.
Ama hala emrenin pesinde ayca.
Kocasinin akrabalari demiyormu hic ´ karin baska erkeklere yavsiyor hemde 80 milyonun gozu onunde, ne ayak´ diye?

Zaten amacı evlilik olan biri böyle saçma sapan yollara başvurup kendini rezil etmez bunu baştan beri soyluyorum

Çok oldu bu programın ifşa edildiği kızlar iki ay nerdeyse. başlarda severek izliyordum inanarak. sonra bu haberleri duyunca gülmek için izlemeye devam ettim. dizi misali. ama çok komik oluyo bazen :)

Back