İşte evimin son hali (1,5 yıllık) :)

illa ki yeni kurulan evlerde eksikler oluyor ama gerekli renklendirmelere zaten başlamışsın.. mutfağındaki değişiklik de çok hoşuma gitti.. yeterki aşk yuvası olsun zaten güzelleşir.. mululuklar..:92:

evet dediğin gibi o telaşla bir sürü eksik çıkıo ve belkide istemediğin şeyleri almış oluosun ama zamnla ev rayına oturuo dediğin gibi yeterki aşk olsun ;);)

allah sağlıkla huzurla oturmak nasip ets,n herşeyin çok güzel. salon halından memnun musun? ben öyle bir halı mutfağıma almak istiyorumm da.

allah sağlıkla huzurla oturmak nasip ets,n herşeyin çok güzel. salon halından memnun musun? ben öyle bir halı mutfağıma almak istiyorumm da.

teşekkür ederim canım.
evet memnunum kolay süpürülüo yeni oldugu için çok az pamukcuk çıkarıo ama diğer halılar gibi değil yıkadığım zaman büyük ihtimalle gidicekler.mutfak için ideal bence hatta çok pişmanım mutfağada almadığıma kir göstermio ve antibakterial tavsiye ederim ;);)

evet canım ya malesef eşim deli oluo o yastıklara kaldırıo hepsini arka odaya götürüo e bu seferde koltuk çiplacık kalıo :D yada bi köşesine yığıyo onları üst üste bu sefer ben deli oluyrm boğuşuyoruz yani yastıklarla anlıcan :):) turkuaz renkli kumaş alıp bi kaç taneiyle yastık yapıcam bakalım kısmetse azaltıcam yastıkları :)

ay vallahi biz de öyleyiz eşimle o bozuyor ben düzeltiyorum ben rahat rahat oturamıycak mıyım bu evde diyor hey allahım........ bende hiç düzenli göremiycem mi diyorum bu evi .Nasıl renklendirmeyi düşünüyosun takım bozulmaz mı? benim halım turuncu tonlarında sanki uymuyormuş gibi duruyor takımla belki bende düşünebeilir aklıma yatarsa.Halbuki ne kadar da sevmiştim alırken.neyse oturma odası almamıştım kendi evime geçtiğimde bunları oturma odasına atıcam yeni bir salon takımı alıcam inşahhhhhhhh

güle güle oturun. Bir mor hastası olarak banyodaki paspaslarına bayıldım :1::1:
Ayrıca bence evini turkuazla renklendirmen harika olacaktır. Ben de bir odamı hep kahve krem turkuaz yapmak istemiştim denk gelmedi

TAKIMIN DÜZ ACI KAHVE OLDUĞU İÇİN KREMLE PEMBEYLE TURUNCUYLA VE TURKUAZLA UYUMLU OLABİLİO İSTEDİĞİMİ UKLLANABİLİRİM O YÖNDEN İYİ :)

ŞUAN BÖYLE OTURMA ODASI

Uploaded with ImageShack.us

STORLARIM DA KAHVE ONLARIN ÜSTÜNE TURKUAZ TAŞLI PERDE BONCUKLARINDANDA YAPABİLİRİM :)

BENDE BUNLARLA DEĞİŞİKLİK YAPICAM ;

YASTIKLAR VE STORLAR...

HALI VE YASTIKLAR BÖLEDE OLABİLİR

VE AKSESUARLAR :)

salon koltuk takımın doğtaş mı resmi büyütemedim tam emin olamadım eğer öyleyse benimkinin aynısı hatta takımda aynısı ama benimkinin rengi koyu ;)
güle güle kullan hepsi çok güzel.....

Herşey çok güzel de ben şu mutfağa aldığın şerit perdeye takıldım. nasıl bişey o, biraz anlatır mısın? ya da daha detaylı bi resim olabilir mi ? şerit perde diye mi satılıyo, mekanizması falan var mı, dikey perdenin kumaş olanına benzettim ben ama tam da anlayamadım resimden. ne kadar da çok sordum dimi. ben de mutfağım için pratik bi perde arıyorum da, bu tür perdeyi ilk defa gördüm. ondan merak ettim kusura bakma:)

Herşey çok güzel de ben şu mutfağa aldığın şerit perdeye takıldım. nasıl bişey o, biraz anlatır mısın? ya da daha detaylı bi resim olabilir mi ? şerit perde diye mi satılıyo, mekanizması falan var mı, dikey perdenin kumaş olanına benzettim ben ama tam da anlayamadım resimden. ne kadar da çok sordum dimi. ben de mutfağım için pratik bi perde arıyorum da, bu tür perdeyi ilk defa gördüm. ondan merak ettim kusura bakma:)

:):) ŞÖLE ANLATAYIM ŞERİT ŞERİT KESİLMİŞ TÜLLERİ DÜŞÜN İPLİ PERDELER GİBİ MEKANİZMA FİLAN YOK KORNİŞLİDÜĞMELİ YANİ YAKINDAN RESİMLERİ BÖLE BU ARALAR ÇOK MODE BU PERDELER YANINDA YIKAMA TORBASIDA VERİOLAR İÇİNE DÜĞÜM ATIP KOYUYOSUN DOLAŞMIODA KIRIŞMIODU GAYET PRATİK Bİ PERDE TAVSİYE EDERİM.

BİDE BUNLAR TEK RENK OLARAK SATILIO BEN KAHVE ÇOK BOĞMASIN DİE PEMBE ALDIM İKİSİNİ ÜST ÜSTE TAKTIM BÖLE BİŞEY ÇIKTI ORTAYA ŞİMDİ ONLARA UYGUN MASA ÖRTÜSÜ FİLAN DİKİCEZ ANNEMLE İNŞ :)

ayrıntılı anlatım ve resimlerin için çok teşekkürler. çok aydınlatıcı oldu benim için. perdecilerde bunları da arıycam . iki rengi karıştırmak ta iyi fikir olmuş. kir ve leke tutmayan bi kumaşa benziyo, ama asması ve aralıklarını ayarlaması zor oluyodur herhalde tektek:(

benim yatak odamla yemek odamda aynısı..masanı ve konsolunu modern örtülerle tamamlayabilirsin kahveye turuncu krem çok yakışıyor benimkilerde turuncu krem kahve örtüler var kendi el emeğim örtülerim.

Bugün iş dönüşü bi vitrinde gördüm şerit perde:)) insan bilerek bakınca görebiliyomuş:) incecik 1-2cmlik şeritler halindeydi benim gördüklerim ama çok inceydi. çok iyi oldu bu şerit perdeyi öğrendiğim valla çok sağol ya.

Back
X