Bende tam Allah Allah nasıl olurda böyle birşeyi kabullenirde böyle mütevazi bir açıklama yapar diye şaşkınlık yaşamak üzereydim ki direkt kendi ağzından çıkmış bir haber olmadığını farkettim.İşte Erdoğan'ın ilk seçim tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim değerlendirmesi bu sözlerle aktarıldı: “Çok üzgün. Oylarımızda bir miktar düşüş bekliyordu, ama bu kadarını beklemiyordu.”
http://haber.sol.org.tr/turkiye/iste-erdoganin-ilk-secim-tepkisi-119014
Erdoğan'ın dünden beri sadece kendisine yakın olan bazı AKP'lilerle, telefonla görüştüğü öğrenildi. Görüşenlerden birisi, Erdoğan'ın tepkisini Odatv'ye şöyle aktardı:
“Çok üzgün. Oylarımızda bir miktar düşüş bekliyordu, ama bu kadarını beklemiyordu. Sıradışı bir şey yapacağını sanmıyoruz. Hükümet kurma çalışmalarında usulüne uygun davranacaktır.
AKP'lilere göre, HDP'nin dışardan destekleyeceği CHP-MHP koalisyonu en kuvvetli seçenek.
Şu anda AKP'lilerin gönlünden geçen tek koalisyon, AKP-MHP iktidarı.
Tamda bunu yazacaktım..tam cumhurbaşkanı gibi açıklama yapmış,tebrik ediyorum
Yazılı açıklama olunca ben bi şüphelendim, sonra çıkıp kuzenim yazmış demesintam cumhurbaşkanı gibi açıklama yapmış,tebrik ediyorum
bu arada arkadaşlar erdoğanla alakalı capslar falan kullanıyorsunuz ya.. lütfen dikkat edin. başınıza işş açılır. hem sitenin hem sizin. bazı insanlar, şikayet için bekliyor,aman ha.koymayın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?