Vallaha çok düşünmesine gerek yok, ben söyleyeyim, Anayasayı değiştirsinler.Bulur bi yolunu uzunların uzunu adam. Siz daha mı iyi bileceksiniz.
Yaklaş öpecemmVallaha çok düşünmesine gerek yok, ben söyleyeyim, Anayasayı değiştirsinler.
Allah saklasın.Vallaha çok düşünmesine gerek yok, ben söyleyeyim, Anayasayı değiştirsinler.
Öpme, cumhurbaşkanımız öpücük lobisine de karşı. Hem kızlı erkekliye kızıyor, kızlı kızlı öbüştüğümüzü duysa, vallaha mültecilerle bir Macaristana iteler biziYaklaş öpecemm
Allah saklamaz. Neden saklasın ki? Bak Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruyu da bunlar getirdi, Burhan Kuzu ama böyle olmaz bu iş, kısıtlanması lazım falan diyordu.Allah saklasın.
Benim seni öpmemi yalnış anlamaz iyi adamdır başkan....yaklaş hadi : DÖpme, cumhurbaşkanımız öpücük lobisine de karşı. Hem kızlı erkekliye kızıyor, kızlı kızı öbüştüğümüzü duysa, vallaha mültecilerle bir Macaristana iteler bizi
Vallaha bilmiyorum, sizin taraf biraz fazla naif, ha bire birileri kandırıyor, yarın öbür gün evlenme vaadiyle kandıranlar lobisi üyesi diye adım çıkmasınBen seni öpmemi yalnış anlamaz iyi adamdır başkan....yaklaş hadi : D
Ay bide özelden müneyi öpmüştüm kıskanıcak şimdi
bir arkadaş anayasa değişmez boşa bu tantana yazmıştıAllah saklasın.
Temiz kalpliyiz işte hep ondan :)Vallaha bilmiyorum, sizin taraf biraz fazla naif, ha bire birileri kandırıyor, yarın öbür gün evlenme vaadiyle kandıranlar lobisi üyesi diye adım çıkmasın
Mune kıskanmaz da konu dışından bizi cımbızlar mı bilemedim şimdi.
Neyse onu da öperiz
bir arkadaş anayasa değişmez boşa bu tantana yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?