• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte en güzel örneklerden biri

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
http://www.oguzmucurluoglu.com/basinda.htm

İşte kişisel gelişimin en güzel örneği.Okumanızı tavsiye ederim.Ben onu bir tv rogramında izledim.Adeta büyülendim.Bir insan ancak bu kadar mütevazi olabilir!...Yaşadıklarına rağmen düşünce tarzı bu kadar güzel olabilir!.........
Bu öyküyü okuyun ve babasının oğuz için yapmak istediği eyleme rağmen o babasını o programda insanların suçlamasını istemediğini söyledi ve dedi ki"bu onun doğrusuydu!............."
İnanın bu şekilde bir davranış maruz kalmış olsaydım ben böyle düşünmezdim!............

Son düzenleme:
acıkcası bende böyle düşünmezdim,her zaman bir şans tanınmalıdır derim.
böyle bir babayı,devamlı sucladığım gibi,hatırlamak dahi istemezdim. oğuzu bizden ayıran özelliklerde bunlar işte.böyle düşüncesiyle,insan üstü becerilerine,bir üstünlük daha ekliyor.iyikide bir annesi,iyikide bir cezmi abisi ve dişlerindede tutsa bir kalemi varmiş.dilerim olmayada devam etsin.uzuvlarının olmayışını,azmi ve zekası yenmiş ne güzel.ders alınması gereken bir yaşam.
genelleme yapmayım.ama bazı bizlerin ellerimizde olsa tutduğumuz bir kalemimiz yok.ne yazık bende kendimden utanıyorum ne imkanlar varken yapabileceğimiz!!..... oysa imkansızlıkları yaşıyoruz.....bile bile ,körü körüne
yinede allahım bundan geri koymasın.şükürler olsun.....a.s.

Sonuna kadar okudum ve yazmak istediklerimin sınırlı olduğunu farkettim çok duygulandım... O baba iyi ki gitmiş hayatından dedim.. Olsa ne faydası olacaktı zarardan gayrı.
Oğuz ve onun gibi engellilere huzur dolu yaşamlar diliyorum

Sevgili realist.. Paylaşım için teşekkürler. Üzerinden yıllar geçmişken ve hatırlanmaya defalarca daha ihtiyaç varken.. Ve aslında hiç unutmamaya..

Verdiğin link sevgili Cezmi Ersöz'ün o herkese bahşedilmemiş yeteneğiyle ve insan yanıyla dile getirdiği nice yazılarından biri.. Belki dedim bir ihtimal de olsa sadece linkteki yazı okunup kapatılıyordur.. Belki dedim, site incelenmiyordur...

Oysa.. Oğuzun gözlerine bakmak lazım unutmamak için..

İzninle; Oğuz'un fotoğrafını eklemek istedim.

oguzcd4.jpg

Sevgili realist.. Paylaşım için teşekkürler. Üzerinden yıllar geçmişken ve hatırlanmaya defalarca daha ihtiyaç varken.. Ve aslında hiç unutmamaya..

Verdiğin link sevgili Cezmi Ersöz'ün o herkese bahşedilmemiş yeteneğiyle ve insan yanıyla dile getirdiği nice yazılarından biri.. Belki dedim bir ihtimal de olsa sadece linkteki yazı okunup kapatılıyordur.. Belki dedim, site incelenmiyordur...

Oysa.. Oğuzun gözlerine bakmak lazım unutmamak için..

İzninle; Oğuz'un fotoğrafını eklemek istedim.
Teşekkürler canım.İzninle demene gerek yok.Yapılması gerekeni yapmışsın sen .Daha fazla kişinin okumasını ve kendince ders çıkarmasını isterim.Ben bir kez daha anladım ki başarı için engel yok.Engel bizim beyinlerimizde!................

Back
X