• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte en güzel çeyiz sandığımm.. :)) kimsede yok :D

MelikeGundog

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
20
0
6
35
İstanbul
heryeri dolaştımm çokkk güzell bi çeyizz sandığı buldumm kızlarrr o kadar tatlıı kii hemen siparişş verdimm geldi görüntüsünee bayıldım içide çok genişş iletişimden ulaşıp istediğiniz rengide yaptırtaa biliyorsunuzz. kimsede yokkk oleyy .. çeyiz sandık ların en güzeliiiiiiii

$siyahbeyaz-720x820.webp

$A1-720x820.webp

aldığım site ise ..

düşüncelerinizizz bekliyorummm bebişlerim.. sizcede güzellerrrmiiiiii ??????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeyiz sandıklarının arasında en güzeli olup olmaması görecelidir ve kişiden kişiye göre değişir :)

Bence en güzeli değil... Güzel günlerde kullanın.

model olarak güzel eğer büyük sandık aynı üst resimdeki gibiyse koltukları ona uyumlu olarak alınırsa salonda ortaya konabilir güzel durur

hayırlı olsun da bence de en güzeli değil . Peşin peşin söyleyeyim kıskanmadım;) beğenmeyene de kıskanıyorsun demek nasıl bir mantık anlamadım :D

Son düzenleme:
Ya seninkisi nasıl bir kafanın ürünü anlamadım, sana göre en güzeli olabilir ama sonuçta herkesin zevki farklıdır, bence başkalarının zevklerine ve fikirlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin en başta :20:

Büşrayla aynı fikirdeyim, tarzım hiç değil, evimde böyle birşeye yer vermeyi tercih etmezdim ama sonuçta senin zevkin, senin tercihin. Bize de iyi günlerde kullan demek kalıyor geriye...

çok demode gördüm ben bunları
benim tarzım değil
bu kadar şaaşalı olmasına ise bir anlam veremedim
Kimsede olmaması en güzeli olduğu anlamına gelmiyor insanlar beğenmedikleri için de onlar da olmayabilir :34: sonuçta bulunması zor şeyler değil yakın zamanda söz yaptım bende bu tarz şeylerden aramamış olmama rağmen bir dolu gördüm piyasada...
Bu kadar çok sevdiysen güle güle kullan derim ancak ben de...:31:

en güzeliiii benimkilerrrrrrrrrr kıskandınnn gabliaa :) kimsedeee yok hemmmm oleyyy Q!

e linki de vermişsiniz,demek ki seri üretimi yapılan bir sandık
nasıl kimsede yok
şaka mısınız??
anneannenizin çeyiz sandığını kendi hayal gücünüzle süsleseniz mesela,diyebilirsiniz en güzeli-kimsede yok diye.Gerçekten de görenler -ne güzel emek vermiş,hem de ananesinin hatırası.Kendisi de kızına bırakır diye romantik hayallere dalıp kıskanabilir.Ama internetten sipariş ettiğiniz,seri üretim bir sandık için bu şımarık tavrınız çok incitici :47::47:
yine de fena bir sandık değil,mutlu günlerde kullanın...

Son düzenleme:
Düğüne gittiği yolda kızcazz bir mübala yaparak eğlence ortaya koymuş,

Ne abarttınız yok saçmalamışsın felan diyerek, beğenmediysen beğenmeyin,
hayır sendeki en özel değil bende ki en özel cevapları bunlar :D

Düğüne gittiği yolda kızcazz bir mübala yaparak eğlence ortaya koymuş,

Ne abarttınız yok saçmalamışsın felan diyerek, beğenmediysen beğenmeyin,
hayır sendeki en özel değil bende ki en özel cevapları bunlar :D

Bence siz abartmışsınız zira burası herkesin fikrini özgürce söyleyebildiği bir platform.

Burada eleştirilen bayanın kendisi değil davranış şeklidir. En güzeli benimkisi demesinin ardı sıra fikrini onaylamayanlara da "kıskandınız sizde yok diye" şeklinde bir üslup kullanması eleştiriliyor...

Eğer eleştirilmek istemiyorsa burada durmak için kimse kimseyi zorlamıyor. En azından ben böyle düşünüyorum diyebilmeli herkes, ayrıca dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama fikrini beyan eden hiçkimse benimki en güzeli en özeli dememiş :20:

çok teşekkür ler yorumlarınızz için bebişlerim fakat bende şöle bir huyy var gördüğümüü alırım benimserimm tamamm mıı vee kaç gündürr çeyizz sandığımı arıyorumm bebişim bulamadımm ve bunu gördüğümde benimsedimm olayy bu fakat kıskandığınıı sandımm olamazz mı ??? :15: çok sevdimm bana göree çok tatlııııııı içinde bile yatarımmm sığabilsemm !!!! enn güzeliiii benceee ve benimmm beğenmem çok önemliii herşeyii beğenmemm çünküüü :2::2::2::2:

en güzeliiii benimkilerrrrrrrrrr kıskandınnn gabliaa :) kimsedeee yok hemmmm oleyyy Q!

İlahi arkadaşım ne ne çok beğenmişsin bunu :9::9::9: Gözün hiç bir şeyi görmüyor... Neyse hevesin kırılmasın en güzel eeenn enn güzel dünyadaki en güzel sandık bu senin sandığın süpper on numaraaa :9: :36:
Sanırım herkes senin gözünden bakıyor sanıyorsun dünyaya :)
Hayal kırıklığı yaşama ama her zaman en güzelinden bile güzeli vardır... :34:

Ya seninkisi nasıl bir kafanın ürünü anlamadım, sana göre en güzeli olabilir ama sonuçta herkesin zevki farklıdır, bence başkalarının zevklerine ve fikirlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin en başta :20:

Büşrayla aynı fikirdeyim, tarzım hiç değil, evimde böyle birşeye yer vermeyi tercih etmezdim ama sonuçta senin zevkin, senin tercihin. Bize de iyi günlerde kullan demek kalıyor geriye...

Canım Özlemcim seni burda görmek beni çok mutlu etti... Kendine çok cici bak :54: öpüyorum...

çok teşekkür ler yorumlarınızz için bebişlerim fakat bende şöle bir huyy var gördüğümüü alırım benimserimm tamamm mıı vee kaç gündürr çeyizz sandığımı arıyorumm bebişim bulamadımm ve bunu gördüğümde benimsedimm olayy bu fakat kıskandığınıı sandımm olamazz mı ??? :15: çok sevdimm bana göree çok tatlııııııı içinde bile yatarımmm sığabilsemm !!!! enn güzeliiii benceee ve benimmm beğenmem çok önemliii herşeyii beğenmemm çünküüü :2::2::2::2:

evet senin beğenmen önemli çünkü sen kullanıcaksın biz değil. burda bişeyler paylaştığın zaman herkes kendi düşüncesini fikrini söyler bişey paylaşırken kötü yorum da gelebileceğini düşünüp ona göre paylaşım yapmak lazım ve bu forum sitesinde kimse kimseyi kıskanmaz burda kimse kimseyi tanımıyo ama kardeş gibi arkadaş gibi dost gibi her konuda herşeyde insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo

evet senin beğenmen önemli çünkü sen kullanıcaksın biz değil. burda bişeyler paylaştığın zaman herkes kendi düşüncesini fikrini söyler bişey paylaşırken kötü yorum da gelebileceğini düşünüp ona göre paylaşım yapmak lazım ve bu forum sitesinde kimse kimseyi kıskanmaz burda kimse kimseyi tanımıyo ama kardeş gibi arkadaş gibi dost gibi her konuda herşeyde insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo

Hayy ağzına sağlık arkadaşım, biz de bu "bebişe" bunu anlatmaya çalışıyoruz dünden beri :60:

Daha neler görücez kim bilir :19:

Back
X