• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Doğum Hikayemiz

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
Arkadaşlar 28 haziran tahmini doğum tarihimizdi ama bebişim bizi şaşıttı tam 12 gün bekletti. Ben hep normal doğum olsun istedim ve kendimi hep normel doğuma hazırladım.Doktorum hemen sezeryan dedi ama biz 10 gün daha beklenebileceğini öğrendik. 10 gün daha bekledik kızımda tık yok artık beeği daha fazla tehlikeye atmamak için sezeryan kararı aldık. 10 temmuz perşembe günü spinal anestezi ile doğm yaptım.Doğuma giderken gülüyordum,eşim annem kızkardeşim beni kapıda bekiyorlardı. Ellerinde fotoğraf makinası sürekli fotoğraf çekiyorlar.Ben doğuma girdim aynı televizyonlarda gördüğüm ameliyathaneler gibi ışıklar tepemde doktoruma şakayapıyorum,sancım geldi diye o da artık kurtuluşun yok diyor. Anestezi uzmanı belimden iğne vurdu ben 5 dakika geçmesine ramen hala uyuşmadım dyorum ama onlar sen uyuşmadın ama bebek gedi dediler.Yok canım inanmıyorum dedim ama gerçekten bebişim gelmiş bile. eyse kızlar baya uzun oldu. Kısacası herşey çok güzeldi bebeğimi öğtüm kokladım. Şuan ben de bebişimde çokiyiyiz Allah herkese bu güzellikleri görmeyi kısmet etsin. Hoşgeldin ŞEVVAL bebek.a.s

canım ilk yorum yapan ben oliyim.hayırlı olsun allah analı babalı büüyütsün.kendine ve ona cok dikkat et.allaha emanet olunnn.kokulu kokulu öp onu benim için.missss dibii:emir_bebek:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin, sağlıklı günler diliyoruz, darısı başımıza artık,

Arzu & Ecenas

Canım hep baktım durdun hikayeni yazarsın diye, doğum yapmıştır artık bu kız diye, ööyle bakınırken ben senden önce doğum yaptım biliyomusun, 7 temmuzda, Allah analı babalı büyütsün canım, öpüyorum ikinizide

Canım hep baktım durdun hikayeni yazarsın diye, doğum yapmıştır artık bu kız diye, ööyle bakınırken ben senden önce doğum yaptım biliyomusun, 7 temmuzda, Allah analı babalı büyütsün canım, öpüyorum ikinizide

canım ne güzel sen erken doğum yaptın heralde,bizim kız çok nazlı çıktı gelmedi bir türlü 12 gün bekledik daha fazla sabredemedik. Senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun,ben de seni tebrik ediyorum. Teşekkür ederim canım.Ben de seni ve bebişini öpüyorum.

Son düzenleme:
Back