İşte Cem'in kullandığı testere!

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
12 Haziran 2009 Cuma 13:59

Kesikbaş cinayetinin her ayrıntısı manşetleri süslüyor. Cem'in kullandığı kanlı testere gazete manşetinde..

Habertürk iki gündür Türkiye'nin gündeminin ilk sırasına oturan cinayetle ilgili çarpıcı haberler geçiyor. Dün Garipoğlu'nun olay günü fotoğraflarını yayınlayan gazete bugün de cinayette kullanılan testereyi manşetten gösterdi.

Habertürk, 101 gündür yakalanamayan Cem G.'nin Münevver'in kafasını kesmek için kullandığı kanlı testerenin fotoğrafını ele geçirdi.

Gazete 1. sayfanın tamamını bu habere ayırdı. ışte o testere manşetiyle okurların karşısına çıktılar. Testerin koca fotoğrafı sayfanın neredeyse yarısını kaplıyordu.

Habertürk ayrıca Cem G.'nin tutuklanan babası Mehmet Nida G.'nin teşhis odasındaki görüntülerini de buldu. ışte Habertürk'ün 1. sayfasını kapatan testere haberi:

CıNAYET GÜNÜ SATIN ALDI

Öldürülen ve sonra başı testereyle kesilerek Etiler'de çöpe atılan Münevver Karabulut cinayetinin görüntülerini yayımlayan Habertürk zanlı Cem G.'nin cinayet günü aldığı testerenin fotoğrafına da ulaştı

"ÜZERıNDE SAÇLARI VARDI"

Kanlar içindeki testerenin etiketinin bile üzerinde olduğu görülüyor. Testereyi katil zanlısı Cem G.'nin yatağının altında bulan bir polis şöyle konuştu: "Evde tuhaf koku vardı. Kan kokuyordu. Testereyi bulduk. Kan içindeydi, üzerinde saçlar vardı."

ETıKETı BıLE HALA ÜZERıNDE

ıddialara göre Münevver'i okuldan taksi ile alan Cem G. genç kızı Bahçeşehir'deki evlerine getirdi. 10 dakika içinde cinayeti işledi. Üzerini değiştirip, bir alışveriş merkezine gitti. Bir nalburdan 16 TL'ye fotoğraftaki testereyi satın aldı. Sonra genç kızı, bu testere ile parçalara ayırdı. Etiketi sökülmemiş testere, Cem G.'nin yatağının altında bulunduğunda, kanlar ve kurbanının saçları üzerinde duruyordu.

ALINTI

Son düzenleme:
tüylerim ürperdi :1shok:
bu ne vicdansızlık ya bi de elini kolunu sallayarak geziyor bu kadar vicdansız mı oldu insanlarımız Allah ıslah etsin

tüylerim ürperdi :1shok:
bu ne vicdansızlık ya bi de elini kolunu sallayarak geziyor bu kadar vicdansız mı oldu insanlarımız Allah ıslah etsin

canım çocuk yurt dışına kaçmış polis ne yapsın...kırmızı bültenle yakalanıp iade edilmezse yapılacak birşey yok...

polisimiz elinden geleni yaptı...her türlü maddi delile sahip eğer Türk kanunları önünden yargılanmıyorsa bu polisimizin becereksizliğinden değil deniz yoluyla yurt dışına kaçmasından kaynaklanıyor...denizin her tarafına hakim olmak imkansız.

dediğim gibi polisimiz her türlü maddi delile kanıta ulaşmış durumdadır ve bu başarıdır...bunu gözardı etmeyelim lütfen...

olamaz böyle birşey... lmaz: ben böyle şeylerden çok etkileniyorum... gece rüyalarıma giriyor... :gitme:
hepimiz çocuk büyütüyoruz hepimiz evlat yetiştiriyoruz... bir çocuk nasıl büyüyor... nakış gibi işleniyor... annelik babalık kolay mı? ülkesine dinine topraklarına faydalı olsun diye büyütüyoruz.... bir tane manyak çıkıp ta öldürsün diye değil... kötükedihüso
rabbim onun cezasını en iyi şekilde verecektir... :Saruboceq: buna hiç şüphem yok.... ama ateş düştüğü yeri yakarmış... münevverin ailesi nin yaşadıkları hiç de kolay değil bence........
:gitme:

yeni nesil nereye gider,nelerle, neden ilgilenir,çok üzülüyorum,
allahım çocuklarımızı kötü ellerin şerrinden korusun,
bizler bu kadar üzülürken ,ailesi ne durumdadır düşünemiyorum,allah sabır versin ,
inş.bi an önce adalet tecelli eder.

BAHÇEŞEHlR'de 3 Mart tarihinde öldürülen ve testereyle başı gövdesinden ayrıldıktan sonra Etiler'de çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut cinayetindeki güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşan HABERTÜRK, bu kez cinayette kullanılan kanlı testerenin fotoğrafını ele geçirdi.

Olayın dehşetini gözler önüne seren testere katil zanlısı Cem G. tarafından evinin yakınındaki nalburdan satın alındı. 16 TL'lik testere için 50 TL bırakan Cem G. paranın üstünü bile almadan evine döndü. Cem G'nin nalburun bulunduğu iş merkezine girişi güvenlik kameralarına da yansıdı.

Münevver'in Etiler'de bavul ve gitar çantası içinde çöp konteynerine atılan cesedinin bulunmasından kısa süre sonra failin Cem G. olduğu anlaşıldı ve polis hemen Bahçeşehir'deki evlerine baskın yaptı.

EVDE KAN KOKUSU VARDI

Bu baskına katılan polislerden biri o anı Habertürk'e şöyle anlatıyordu: "Evde anne ve Cem'in iki kız kardeşi vardı. Evin içinde tuhaf bir koku vardı. Sanki kan kokuyordu. Cem ve babası evde yoktu. Evin içi çok acele temizlenmiş, toparlanmış gibiydi. Aramada gözle görülür, silinmiş kan izleri gördük. Savcılığın talimatı ile kan izlerini ve delilleri aramaya başladık. Cem'in yatağının altında testereyi bulduk. Testerede saçlar ve kan damlası vardı. Merdivenden aşağı doğru kanlı ayak izleri vardı ve Cem'in kanlı elbiseleri bulundu. Eşofmanlar dahil. Üst kattan başlayıp aşağıya kadar kan izleri toplandı."

DOLABINDA EKMEK BIÇAĞI

G. ailesinin oturduğu villada iki yıldır hizmetçi olarak haftanın 3 günü çalışan Ş.K. savcılığa verdiği ifadede olayın meydana geldiği gün izinli olduğunu belirterek şöyle demişti: "Bir gün Cem'in kaldığı odayı temizlerken elbise dolabının içinde elbiselerinin arasına konmuş büyük bir tırtıklı ekmek bıçağı buldum. Bunu annesini söyledim, 'ben bu konuyu hallederim' dedi."

ALINTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…