İşte çalışırken çok hata yapıyorum, nasıl hata yapmayı önlerim?

Yenievliii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
37
7
Özel bir şirkette çalışıyorum. Birimim yeni değişti. Ve yeni başladığım birimimde çok fazla hata yapıyorum.eski birimimde pek hata yapmazdım.Bu sorunu nasıl aşabilirim? Benzer sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?

dikkat etmek lazım tabiki başka napılırki
bir de not alın unutkanlık varsa işinize yarar
konu yanlış yere açılmış bu arada

Burada da konuyu yanlış yere açarak hata yapmışsınız
Şaka bir yana, hem dikkatli olmak lazım hem de kafanızdan sürekli "hata yapacağım,hata yapmamayım" vs diye geçirmeden işinize odaklanın. En azından yaptığı hatayı gören ve düzeltmek isteyen bir çalışansınız. Hatasını fark etmeyen, başkasına suç atan yada hatası yüzüne söylenince çirkefleşen aynı hatayı defalarca yapan öyle insanlar var ki...

İnsanlık hali.. alışana kadar tabikide yapacaksın.. Eger patronun anlayışlıysa bunu dert etme. geçecektir.
Benim Patronum Hata yapılabılır muhım olan zamanında anlayıp müdahale etmek dedi.
Ve ekledi, Ben mesela dört yıldır bır proje hazırlarım her yıl sonu ve hala hata yaparım..demişti ve beni cok rahatlatmıstı..:))))

Ay afedersin sözüm meclisten dışarı saana kasten söylemiyorum ama bende bazen iş konusunda tam bir asalak oluyorum. Her şeyi birbirine karıştırmakta üstüme yok inanki ama aşamadım hata yapa yapa bi gün şutlanıcam da dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…